Schimb de “cadre” intre Rolls-Royce si BMW

Rolls-Royce Motor Cars a anuntat ca Frank Ludwig (42 de ani) s-a alaturat companiei ca Director de Productie. El vine de la BMW, unde a detinut inainte functia de director al sectiei de vopsitorie, in Leipzig, Germania.

Frank s-a angajat la BMW in 2002 ca si director general la uzina Mini “Manufacturing Body-in-White”, din Oxford, si are o experienta extrem de vasta in domeniu. Inainte de a lucra pentru BMW, a fost angajatul unei mici firme producatoare de masini de lux din Germania.

Frank il inlocuieste pe Jörg Bause, care a plecat de la Rolls-Royce Motor Cars pentru a ocupa o pozitie mai inalta la BMW Africa de Sud. « Sunt incantat sa ii urez bun venit lui Frank si ii doresc mult success in noua sa pozitie ca si sef al echipei de productie de aici, de la Goodwood, locul de origine al lui Rolls-Royce », a spus Torsten Müller-Ötvös, CEO. « Cu vasta sa experienta, sunt increzator ca el este cel mai potrivit sa duca mai departe rezultatele impresionante obtinute de Jörg Bause in ultimii trei ani ».

Frank se alatura Rolls-Royce in vremuri interesante. Compania a lansat in martie, la Salonul Auto de la Geneva, cel mai recent model, Wraith – cel mai dinamic, mai puternic si mai frumos Rolls-Royce din istorie. Wraith se afla momentan in faza de preproductie, urmand ca livrarile catre clienti sa inceapa in ultimul trimestru al acestui an.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter