Salonul Auto din Los Angeles vine cu multe surprize

Organizatorii Salonului Auto din Los Angeles 2013 au confirmat ca la manifestare vor fi lansate mai multe modele de la BMW, Chevrolet, Ford, Honda, Mercedes-Benz, Mini, Porsche, Subaru si Volkswagen.

Zilele dedicate jurnalistilor vor fi in 20 si 21 noiembrie, dar marea problema este ca spectacolul se desfasoara in acelasi timp cu cele din Tokyo si Guangzhou, China. Organizatorii spera sa atraga atentia asupra celui din Los Angeles tocmai prin lansarea mai multor modele noi, unul dintre ele fiind Porsche Macan, un crossover compact. Producatorul a furnizat cateva poze cu modelul, dar inca nu a scos masina in public.

Volkswagen ar putea veni la salonul din Los Angeles tot cu un crossover, CrossBlue, asa cum a fost el poreclit. Cel mai probabil, este un model bazat pe viitoarea generatie de Golf, care va fi asamblata in Mexic, incepand cu 2014.

In martie, la Geneva, VW a prezentat noul Golf Variant, dar inca nu a aratat lumii noua Jetta SportWagen, care, in ciuda numelui, are aceeasi platforma cu Golf. Cei de la Mini au spus ca vor lansa si ei o masina noua, dar au refuzat sa spuna despre ce este vorba, iar BMW a anuntat ca planuieste lansarea a opt masini noi. Chevrolet ar putea lansa noua generatie a camionetei Silverado, iar Honda ar putea merge in Los Angeles cu noi masini care sa ii arate tendinta "verde".

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter