Salonul Auto de la Geneva, amanat de CORONAVIRUS

Salonul Auto de la Geneva a fost amanat din cauza coronavirusului

Salonul Auto de la Geneva, amanat de CORONAVIRUS

Consiliul Federal Elvetian a decis amanarea tuturor evenimentelor importante care implica peste 1.000 de participanti pana la data de 15 martie, in urma unei sedinte extraordinare. Astfel, Salonul Auto de la Geneva se alatura unor evenimente de top din toata lumea care sunt amanate de temutul virus.

Salonul Auto de la Geneva trebuia sa aiba loc in perioada 3-15 martie la centrul Palexpo, dar decizia luata de la Consiliul Federal Elvetian a amanat editia cu numarul 90 pana la o data ulterioara care urmeaza sa fie stabilita.

Masinile care trebuiau prezentate la Geneva vor fi prezentate in evenimente private de catre fiecare constructor. Multe dintre modele care ar fi trebui sa apara in cadrul Salonului Auto au fost trimise deja spre Elvetia, insa vor face cale intoarsa.

Epidemia de coronavirus a inchis de aproape o luna de zile majoritatea showroom-urile din China, iar acest lucru a cauzat pierderi colosale pentru producatorii asiatici.

Virusul a amanat si Marele Premiu al Chinei la Formula 1, programat initial la finalul lunii aprilie. Afectati de epidemie sunt si italienii de la Ferrari care au inchis uzina de la Maranello, dar si muzeele din Modena si Maranello.

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DIFERENTELE DINTRE MOTOR TURBO VS. ASPIRAT NATURAL
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter