Rupert Stadler, fostul sef Audi, ramane dupa gratii! Care este motivul?

Rupert Stadler Audi

Daca intr-un articol anterior vorbeam despre natura si despre cate lucruri poate sa cauzeze vietii noastre tocmai pentru ca noi nu am stiut sa avem grija de ea, iata ca nici in industria auto lucrurile nu merg prea bine si se intampla catastrofe si la acest nivel.

Acum ceva timp va spuneam ca fostul sef Audi a fost inchis pentru trucarea emisiilor diesel. Acesta a fost arestat in Germania, in luna iunie. Rupert Stadler a facut zilele trecute un apel privind eliberarea, insa apelul i-a fost respins, asa ca Rupert Stadler va ramane in continuare dupa gratii.

Atunci cand a fost inchis, fostul sef Audi fusese identificat vinovat de frauda si publicitate falsa. Procurorii germani au decis ca este cazul sa-l aresteze pentru ca daca l-ar fi lasat in libertate acesta ar fi putut ascunde dovezi foarte importante legate de scandalul Dieselgate.

Scandalul Dieselgate, odata pornit a tras dupa el multe automobile, marci ale grupului VAG, dar si oameni. Trucarea emisiilor parea la acea vreme ceva la indemna de care se scapa foarte usor, dar iata ca a venit si vremea ca cei vinovati de terminarea resurselor planetei si de poluare sa plateasca cumva.

Desigur, exista multi oameni care-l compatimesc pe seful Audi, dar si pe oficialii companiei germane Volkswagen, insa de obicei acestia sunt cei care s-au indragostit iremediabil de automobilele diesel ale marcii.

Si asa cum spuneam intr-un alt articol anterior, unii oameni se gandesc mai putin la natura si la faptul ca in curand vom ajunge sa fim invaluiti in nori de poluare, si mai mult la faptul ca motorul diesel trage, este mai ieftin la combustibil pe termn lung pentru ca are un consum mic si asa mai departe.

Asa ca diesel-ul a fost foarte exploatat in multe cazuri, mai ales in trucarea emisiilor, de unde si condamnarea lui Rupert Stadler, fost sef al companiei Audi. Acesta este acum inchis intr-o inchisoare din Augsburg si a cerut sa fie eliberat, dar autoritatile nu au acceptat aceasta cerere. Chiar daca Rupert Stadler a cooperat cu procurorii dupa ce a fost arestat, se pare ca fostul sef Audi nu mai ofera nicio informatie inca din luna iulie a anului 2018, prin urmare nici autoritatile nu il pot lasa in libertate pentru ca ar risca sa piarda niste informatii destul de importante.

Ramane de vazut cum se va desfasura aceasta situatie in cazul lui Rupert Stadler, insa cu putina logica ne vom da seama ca nici cu toti banii din lume acesta nu va reusi sa obtina o eliberare pana cand nu va oferi mult mai multe informatii catre autoritatile germane.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp