Romanii, care stau sau circula in aceasta tara din Europa, pot ramane fara permis. Greseala pe care o fac mii de conducatori auto

Permis suspendat pentru telefonul mobil

Cine se plange ca legile noastre sunt prea aspre, iar noile amenzi foarte mari, trebuie sa se pregateasca serios atunci cand trece granita spre Occident. Acolo lucrurile sunt mult mai complexe, iar cu echipajele Politiei Rutiere nu poti ajunge vreodata la o intelegere, indiferet cat de mica pare ea. 

Franta, tara in care se afla o importanta comunitate de romani, va introduce o noua lege in care folosirea in timpul mersului a telefonului mobil va insemna suspendarea permisului de conducere. Din pricina numeroaselor accidente produse din aceasta pricina, autoritatile de Paris vor sa instituie o noua lege, care sa elimine definitv vorbit la telefon atunci cand te afli la volanul masinii. 

„Daca vorbiti la telefon si, in acelasi timp, ati ignorat un stop, ati depasit o linie alba, ati accelerat viteza sau ati incalcat drepturile unui pieton, riscati suspendarea imediata a permisului de a conducere”, a precizat delegatul interdepartamental insarcinat cu siguranta rutiera din cadrul ministerului de resort din Franta.

In prezent, permisul este suspendat doar in cazurile de conducere sub influenta alcoolului, in caz de consum de droguri si exces de viteza de peste 40 km/h.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter