Rezultatele ultimelor teste EuroNCAP: 5 stele pentru Tesla Model 3, Mercedes-Benz Clasa B, GLE si Skoda Scala

Tesla Model 3 EuroNcap

Specialistii in siguranta de la EuroNCAP au publicat recent rezultatele obtinute de sase modele supuse testelor, patru dintre ele reusind sa impresioneze la acest capitol. Vorbim in randurile urmatoare despre rezultatele obtinute de modelele Tesla Model 3, Skoda Scala, Mercedes-Benz Clasa B, Mercedes-Benz GLE, Kia Ceed, respectiv DS3 Crossback!

Tesla Model 3 a impresionat in aceasta sesiune de teste, obtinand fara niciun fel de probleme maximul de cinci stele la capitolul siguranta. Daca vreti sa vorbim despre scorurile obtinute, va spunem ca Tesla Model 3 a inregistrat un scor de 96% in ceea ce priveste protectia oferita pasagerilor adulti in cazul producerii unui accident, respectiv de 86% in cazul pasagerilor minori. Din punct de vedere al sistemelor de siguranta activa de care dispune, Model 3 a obtinut un scor de 94%.

Si Skoda Scala s-a descurcat foarte bine in aceste teste, obtinand tot un maxim de cinci stele. Modelul producatorului cu sediul in Mlada Boleslav a obtinut un scor de 97% in ceea ce priveste protectia oferita pasagerilor adulti in cazul producerii unui accident, respectiv de 87% in cazul pasagerilor minori. Totusi, din punct de vedere al sistemelor de siguranta activa cu care este echipat, Skoda Scala a obtinut un scor de 76%.

Mercedes-Benz Clasa B a reusit sa obtina tot un maxim de cinci stele in urma testelor la care a fost supus de specialistii in siguranta din cadrul organizatiei EuroNCAP. Clasa B a inregistrat un scor de 96% in ceea ce priveste protectia oferita pasagerilor adulti in cazul producerii unui accident, respectiv de 90% in cazul pasagerilor minori. Din punct de vedere al sistemelor de siguranta activa de care dispune, modelul german a obtinut un scor de 75%.

Al doilea model german testat de cei de la EuroNCAP a fost Mercedes-Benz GLE, si acesta fiind notat tot cu un maxim de cinci stele in urma testelor. GLE a inregistrat un scor de 91% in ceea ce priveste protectia oferita pasagerilor adulti in cazul producerii unui accident, respectiv de 90% in cazul pasagerilor minori. Din punct de vedere al sistemelor de siguranta activa, GLE a inregistrat un scor de 78%.

Mergem mai departe si vorbim despre Kia Ceed, modelul nipon primind doar patru stele de la cei de la EuroNCAP. Protectia oferita pasagerilor adulti in cazul producerii unui accident este insa destul de buna, scorul obtinut fiind de 88%. Acelasi lucru il putem spune si in cazul protectiei oferite pasagerilor minori, aceasta fiind notata cu 85%. Cand vine vorba despre pachetul de sisteme de siguranta oferite in standard, scorul scade destul de mult, pana la 68%.

In cele din urma, si DS3 Crossback a fost notat tot cu un scor de patru stele, pachetul de sisteme de siguranta oferit in standard primind un scor destul de mic, de 63%. Totusi, protectia oferita pasagerilor adulti in cazul unui accident este de 87%, iar cea oferita pasagerilor minori de 86%.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter