EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Clio, Lexus UX, Audi e-tron, VW T-Cross, Toyota Corolla si Toyota RAV4

EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Clio, Lexus UX, Audi e-tron, VW T-Cross, Toyota Corolla si Toyota RAV4

Specialistii in suguranta masinilor de la EuroNCAP au publicat rezultatele celor mai noi teste efectuate, rezultatele acestora fiind dintre cele mai bune. Trecem direct la treaba si detaliem rezultatele obtinute de fiecare model in parte in urma testelor organizate de cei de la EuroNCAP!

Volkswagen T-Cross este primul model de pe lista celor de la EuroNCAP, acesta obtinand cinci stele din cinci la capitolul siguranta. Bolidul producatorului german a inregistrat un scor de 97% in cazul protectiei oferite pasagerilor adulti in cazul unui accident, respectiv de 86% in cazul protectiei oferite pasagerilor minori. De asemenea, in cazul pachetului de sisteme de siguranta activa de care beneficiaza, T-Cross a obtinut un scor de 80%.

Audi e-tron s-a descurcat la fel de bine in aceste teste, obtinand tot maximul de cinci stele puse in joc. Noul e-tron a obtinut un scor de 91% in cazul protectiei oferite pasagerilor adulti in cazul unui accident, respectiv de 85% in cazul protectiei oferite pasagerilor minori. De asemenea, Audi e-tron a fost notat cu un scor de 76% in ceea ce priveste pachetul de sisteme de siguranta oferit.

Mergem mai departe si va spunem ca si Renault Clio a obtinut un punctaj maxim de cinci stele dupa testele celor de la EuroNCAP. Avem de aceasta data un punctaj de 96% in privinta protectiei oferite pasagerilor adulti in cazul nefericit al producerii unui accident, respectiv de 89% in cazul pasagerilor minori. Daca ne referim la pachetul de sisteme de siguranta de care dispune, Clio a fost notat cu un scor de 75%.

Si Toyota RAV4 a ajuns pe mana celor de la EuroNCAP, obtinand tot cinci stele in urma testelor la care a fost supus. RAV4 a inregistrat un scor de 93% in legatura cu protectia oferita unor pasageri adulti in cazul unui accident, respectiv de 87% daca ne referim la protectia oferita unor pasageri minori. De asemenea, RAV4 a mai fost notat cu un scor de 77% in legatura cu pachetul de sisteme active de siguranta cu care vine echipat!

Nici Toyota Corolla nu s-a descurcat mai rau si a obtinut tot un scor maxim de cinci stele. In cazul lui Corolla vorbim despre un scor de 95% in cazul protectiei oferite pasagerilor adulti in cazul producerii unui accident, respectiv de 84% in cazul protectiei oferite unor pasageri minori. La nivelul pachetului de sisteme de siguranta, Corolla a obtinut un scor de 77%.

In cele din urma, si Lexus UX a obtinut acelasi punctaj maxim de cinci stele ca si celelalte modele. UX a obtinut un scor de 96% in cazul protectiei oferite pasagerilor adulti in cazul unui accident, respectiv de 85% in cazul protectiei oferite pasagerilor minori. De asemenea, De asemenea, Lexus UX a fost notat cu un scor de 77% in ceea ce priveste pachetul de sisteme de siguranta oferit.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter