ATP Motors a deschis o noua reprezentanta Mazda in judetul Cluj

ATP Motors a deschis o noua reprezentanta Mazda in judetul Cluj

Mazda se poate lauda incepand cu aceasta luna cu o noua reprezentanta in tara noastra, cei de la ATP Motors anuntand deschiderea punctului de lucru de la Sannicoara, judetul Cluj. In acelasi timp, al doilea punct de vanzare Mazda care deserveste Cluj-Napoca se afla pe platforma ATP Motors din Calea Clujului nr. 4B. La ora actuala, Mazda a ajuns sa fie reprezentata in tara noastra prin 12 parteneri si 17 showroom-uri.

Mazda isi anunta deja clientii ca in cadrul noii reprezentante vor putea face cunostinta cu patru automobile, in timp ce flota de test va include cele mai populare modele ale marcii.

De asemenea, ATP Motors anunta ca le va asigura celor interesati consultanta de specialitate pe intreg procesul de de achizitie, indrumare si consiliere post-vanzare la cele mai inalte standarde Mazda. Cei de la ATP Motors pot oferi consultanta in toate domeniile de interes pentru clienti, incepand de la mecanica, diagnoza si geometrie computerizata si pana la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb si accesorii.

Cristian Pop, Country Manager Mazda Romania, a facut si primele declaratii pe tema deschiderii noului punct de lucru in judetul Cluj, declarandu-se multumit de faptul ca “prezenta Mazda in regiunea de nord-vest a tarii este consolidata cu o noua reprezentanta ATP Motors, un partener cu o reputatie foarte buna”.

Cristian Pop se declara, de asemenea, convins de faptul ca “extinderea colaborarii cu ATP Motors va fi un avantaj real atat pentru Mazda, cat si pentru viitorii posesori ai modelelor din gama Mazda”. Totodata, Cristian Pop mai transmite ca “iubitorii Mazda au de acum un nou punct de vanzare si de service la dispozitie in inima Transilvaniei, realizat dupa ultimele standarde Mazda”.

Primul dealership ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, a demarat în 2008. Incepand cu iunie 2010, ATP Motors este dealer autorizat in reteaua Mazda din tara noastra. Pe piata de profil din regiunea de nord-vest a tarii este prezent prin doua centre auto Mazda autorizate: in Baia Mare si in Oradea. Noul showroom Mazda al ATP Motors este deschis de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18:00 si sambata intre orele 9:00 - 14:00. Adresa noului showroom este localitatea Sannicoara, Calea Clujului nr. 4B. Oficialii ATP Motors transmit ca “noul showroom vine in intampinarea cererii crescute de care se bucura modelele Mazda si a unui climat economic favorabil inregistrat in ultimii ani in judetul Cluj”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter