Renault va lansa cel putin doua modele noi electrice pana in 2022

Renault K-ZE

Segmentul electric este intr-o continua expansiune la ora actuala, de acest lucru fiind constienti si marea majoritate a producatorilor auto. In aceste conditii, nu este de mirare ca in ultima perioada vorbim despre noi si noi modele lansate in acest segment.

Scopul constructorilor este unul extrem de simplu la acest moment, acestia incercand sa aduca pe piata o oferta cat mai larga de modele, care sa reuseasca sa satisfaca un numar cat mai mare de pretentii din partea cumparatorilor. Si, asa cum ne-o demonstreaza si cifrele, masinile electrice sunt din ce in ce mai cautate pe unele piete ale lumii!

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, multi producatori auto se regasesc parca intr-o cursa continua in care cauta sa lanseze noi si noi modele pe piata. Spre exemplu, francezii de la Renault isi propun sa lanseze cel putin doua modele noi electrice pana in anul 2022. Asadar, avem doar trei ani pana atunci, un termen care nu este deloc scurt avand in vedere ca vorbim despre cel putin doua modele noi in acest segment. Scopul francezilor este unul foarte simplu, acestia propunandu-si “sa acopere segmentele A, B si C cu mai multe modele”.

Informatia este una cat se poate de oficiala, fiind inaintata in spatiul media chiar de catre Emmanuel Bouvier, director de marketing si vanzari in cadrul diviziei de vehicule electrice a celor de la Renault. Bouvier a tinut sa sublinieze ca planurile producatorului francez se indreapta la acest moment catre niste autoturisme, si nu catre niste vehicule comerciale. Si, asa cum spuneam si noi mai devreme, aflam si de la Emmanuel Bouvier ca producatorul francez isi propune sa populeze cat mai multe segmente cu cat mai multe modele in viitorul apropiat!

In aceasta primavara, cei de la Renault prezentau primele fotografii cu versiunea de serie a modelului de tip SUV de oras K-ZE, model care va fi comercializat pe piata chineza incepand cu sfarsitul acestui an. Insa, se pare ca sefii constructorului francez analizeaza la ora actuala posibilitatea ca acest model sa ajunga in 2020 si pe piata auto europeana.

Aceasta informatie vine dupa ce la inceputul acestei saptamani, cei de la Renault au lansat noua generatie a modelului electric Zoe. Noua generatie ne-a adus la pachet o serie importanta de modificari atat la nivel de design exterior si interior, cat si la nivel tehnic. Ramane de vazut ce surprize ne vor mai pregati francezii si pe viitor!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter