Red Flag, noua masina a oficialilor guvernamentali chinezi

China FAW Group a inceput sa vanda noul sau sedan, Red Flag, ingropand astfel privilegiul elitei comuniste din China pentru Audi. FAW a produs aproximativ 1,500 de masini Red Flag, rezervate pentru Guvern si oficialii partidului.

Productia masinilor apartinand acestui brand a fost intrerupta in 1982 pentru ca avea un consum excesiv de benzina. Incercarea de a-i da o fata noua brandului, inclusiv prin modernizarea vehiculului de cel putin trei ori in perioada 1987-1990, a esuat.

FAW a incetat productia in 2010 si a relansat brandul companiei joia trecuta. Planurile companiei sunt de a investi cel putin 0,5 miliarde de yuani (1,7 miliarde de dolari) pentru dezvoltarea modelului Red Flag pana in 2015.

FAW a livrat deja mai mult de 500 de masini agentiilor guvernamentale. Pentru a castiga vanzari si in domeniul privat, FAW va trebui sa concureze cu Audi, BMW si Mercedes-Benz in lupta pentru cucerirea clientilor cu multi bani. “Piata auto din China este ca o jungla plina de bestii feroce”, a spus Cao He, un analist China Minzu Securities Co.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter