Suplimentare de 30.000 de vouchere pentru Rabla Clasic 2018!

Articol scris de C. Zanfir , in data de 10 August 2018

Saptamana trecuta a fost anuntata rectificarea de buget pentru Romania. Printre multele ineptii pe care doamna Viorica Dancila le-a spus atunci si pe langa toti banii aia trimisi asa ca o boare de vant pentru super catedrala neamului (ala traditional care are impresia ca daca nu ai viloi sfant de jde mii de euro nu poti sa discuti cu Dumnezeu), s-a mai facut rectificarea si pentru… voucherele programului Rabla Clasic 2018.

Sa spunem ca aceasta nu este chiar o ineptie, dar sa vedem despre ce este vorba si despre cat este vorba. Programul Rabla Clasic 2018 a inceput pe data de 15 martie 2018 si avea atunci un buget de 133 de milioane de lei. Asta a insemnat un total de 20.000 de vouchere (sau tichete cum spune doamna Dancila).

Voucherele pentru Rabla Clasic 2018 s-au epuizat mai repede decat se astepta Guvernul Dancila asa ca la aceasta rectificare de buget s-au mai introdus inca 30.000 de vouchere.

Ineptia sta in faptul ca programul Rabla (tot programul Rabla al Romaniei) a fost suplimentat cu suma de 230 de milioane de lei. Ca le-am luat din datorii, ca am indatorat tara pentru 100 de ani de acum incolo, nu conteaza. Important este ca votantul sa vada ca primeste.

Rabla Clasic va fi suplimentat cu 30.000 de vouchere, insa si programul Rabla pentru Bucuresti a mai primit finantare, astfel ca va puteti cumpara si de acum inainte electronice sau electrocasnice… caci cu banii aia nu prea ai ce sa-ti cumperi altceva.

Eu chiar nu stiu pentru ce sa ma pregatesc mai intai… sa-mi iau masina noua, care sa nu polueze sau electronice si electrocasnice? Oricum, de o masina nu-mi ajung, iar electronice si electrocasnice avem in casa destule, asa ca mi-am rezolvat misterul.

Vor fi destui oameni care isi vor lua voucherul pentru electronice si electrocasnice… si intre astea si un vot este o linie foarte subtire. Dar nu facem politica, asa ca nu va pot influenta de pe acum ce sa puneti pe hartia de vot (sper doar ca v-ati dat seama destul de bine ce sa nu mai puneti).

Concluzia articolului este ca Rabla Clasic a primit alte 30.000 de vouchere. Daca mai ai ceva bani pusi de-o parte si nu mai vrei sa poluezi, ai putea sa folosesti macar voucherul asta pentru masini ECO.

Sunt curioasa daca voucherele astea pentru Rabla Clasic se vor extinde si ajungem la un program de Rabla Clasic 2018-2019… ca un fel de moda a voucherelor in Romania.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Modelele noii generatii Porsche 911 au fost prezentate la finalul anului trecut in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, din Statele Unite ale Americii. Porsche 911 nu mai are...
de - 22 Martie 2019
Lumea din ce in ce mai mare a marcilor auto din China are un membru nou: Li Xiang. In limba romana, asta ar insemna ceva de genul "Ideal", iar masina...
de - 22 Martie 2019
Oslo, capitala Norvegiei, vrea sa devina primul oras in care se va circula doar cu taxiuri electrice din 2023, iar pentru acest lucru se pregateste introducerea unor sisteme de incarcare...
de - 22 Martie 2019
Din motive destul de evidente, modelele Mercedes-Benz Clasa G sunt foarte populare printre cei bogati si faimosi, mai ales in tari care inca isi mai dezvolta infrastructura de drumuri. Ei...
de - 22 Martie 2019

Cele mai noi anunturi

30.00 RON - 22 Martie 2019
30.00 RON - 22 Martie 2019
30.00 RON - 22 Martie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare