Productia lui BMW Seria 7 facelift a debutat in uzina de la Dingolfing

BMW Seria 7 Facelift Productie

Debutul noului an ne-a adus din partea celor de la BMW primele fotografii si detalii cu privire la noile modele Seria 7 Facelift. Asa cum stim inca de la acel moment, noile modele facelift vin cu o serie de modificari la nivelul dimensiunilor., la nivel estetic si tehnic. De asemenea, mai stim si ca noile modele urmeaza sa fie disponibile in continuare sub forma a doua versiuni - standard si cu ampatament marit. Ei bine, cei de la BMW au anuntat acum debutul procesului de productie pentru Seria 7 facelift, acesta urmand sa se desfasoare la uzina din Dingolfing, Germania.

Uzina din Dingolfing este uzina in care modelele Seria 7 sunt produse inca de la bun inceput, adica din 1977. Pana la ora actuala, uzina se poate lauda ca a scos de pe linia de productie aproape doua milioane de unitati Seria 7, o cifra care este incredibila, orice am vrea sa spunem! Din fericire pentru producatorul german, Seria 7 se bucura in continuare de un succes important pe piata auto, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la noi cifre importante de vanzare si in perioada urmatoare!

La fel ca si pana la ora actuala, modelele BMW Seria 7 facelift vor fi oferite cu o gama completa de motoare, clientii urmand sa poata opta atat pentru unitati pe benzina, cat si pentru unitati diesel. De asemenea, este important de mentionat ca toate motoarele disponibile sunt omologate conform standardului Euro6d-Temp. Totodata, unitatile de motorizare pe benzina au fost echipate cu filtre de particule, in timp ce unitatile diesel sunt echipate acum si cu un sistem pentru tratarea gazelor de esapament cu o solutie pe baza de uree.

Noile modele ne sunt prezentate cu o serie de imbunatatiri de ordin tehnic, specialistii din cadrul producatorului bavarez lucrand intens la acest aspect. In aceste conditii, inginerii BMW vorbesc despre cateva imbunatatiri aduse transmisiei automate cu opt rapoarte de care beneficiaza modelele Seria 7. De asemenea, se pare ca acestia au facut cateva modificari si in legatura cu sistemul de tractiune integrala al masinii.

BMW 730d este cea mai accesibila varianta a noului Seria 7, fiind echipata cu o unitate de motorizare de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 265 de cai putere si un cuplu maxim de 620 Nm. In schimb, cea mai puternica varianta pentru care puteti opta este M760Li xDrive si este echipata cu o unitate V12 de 6.6 litri, capabila sa dezvolte 585 de cai putere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW

Newsletter