Probleme imense pentru Tesla în China. 30.000 de masini au fost construite prost

Probleme imense pentru Tesla în China. 30.000 de masini au fost construite prost

Cu toate ca au crescut castigurile companiei, Tesla pare sa aiba probleme imense in China. Peste 30.000 de masini au fost construite prost, asa ca producatorul american este nevoie sa faca o rechemare de proportii.

Graba strica treaba! Zicala pare sa se aplice si in cazul celor de la Tesla care din dorinta de a vinde mai multe masini au lasat calitatea pe locul al doilea. Drept urmare, compania americana are probleme imense in China si este nevoita sa recheme 30.000 de masini in service pentru ca au fost construite prost.

Tesla a anuntat noul Model S cu 1.100 cp

Tesla a anuntat in luna octombrie ca va oferi o versiune Model S Plaid care va folosi noile baterii 4680. Nu numai ca modelul va oferi 1.100 de cai putere, dar va putea accelera de la 0 la 96 km/h (60 mph) in mai putin de doua secunde. Totodata, autonomia va fi una record, de peste 836 km.

Citeste si: Motivul pentru care Tesla si Land Rover nu sunt deloc fiabile si pot deveni o adevarata paguba la casa omului

Pretul noului model va fi pe masura, pentru ca Tesla cere nu mai putin de $139.999. Tesla Model S Plaid va avea si un rival, Lucid Air, care pare destul de aproape sa ia coroana celor de la Tesla. Modelul ofera o autonomie de 832 km, iar calitatea materialelor pare a fi peste Tesla. CEO-ul companiei chiar a declarat ca nu vad Tesla ca pe un rival, pentru ca telul lor este sa rivalizeze cu Mercedes-Benz Clasa S.

Tesla planuieste sa introduca pe piata Model S Plaid pana la finalul anului viitor, insa stiind ca americanii vor intarzia, nu va puneti sperantele in a vedea noul model in 2021.

Probleme la suspensii pentru 30.000 de masini electrice Tesla

Revenind la problemele celor de la Tesla in China, va spunem ca americanii au probleme cu vehiculele fabricate intre 17 septembrie 2013 si 15 ianuarie 2018. Vehiculele reprezinta aproape toate masinile vandute de Tesla in china in acea perioada de timp.

Conform celor de la Bloomberg, autoritatile chineze au raportat doua defectiuni diferite la suspensiile masinilor. Totusi, aceste vehicule nu au fost construite in China, unde compania a inceput sa produca Tesla Model 3 la inceputul anului 2020.

Dupa cum spuneam, defectele apar din dorinta celor de la Tesla de a produce cat mai multe masini electrice. Telul lor este sa produca peste 500.000 de masini in 2020. Compia americana a raportat un venit de $8.77 miliarde, iar valoarea actiunilor companiei a crescut cu 5%.

Mai mult, Tesla construieste noi fabrici in Austin, Texas si Brandenburg, Germania. Elon Musk a declarat ca va incepe livrarile de automobile produse in aceste fabrici din 2021.

VIDEOCLIPUL ZILEI