Probleme financiare la PSA?

PSA/Peugeot-Citroen are in vedere o noua crestere de capital dupa cheltuieli de 2.5 miliarde de euro (3.21 miliarde de dolari), scrie un ziar francez. O asemenea miscare pare extrem de necesara si va reduce, cu siguranta, actiunile familiei Peugeot, sustin jurnalistii La Tribune intr-un articol on-line.

Discutiile in ceea ce priveste o potentiala crestere de capital sunt in desfasurare la PSA, intre cei din familia Peugeot, care detin 25 la suta din companie si 38 la suta din drepturile de vetto, mai spune ziarul, citand o sursa necunoscuta.

Purtatorul de cuvant de la PSA nu a vrut comenteze ceea ce el a numit “cel mai recent zvon”. Odata cu intrebarea fireasca daca cei de la Peugeot isi permit o asemenea recapitalizare vine si cea daca partenerul american, General Motors, care detine 7 la suta din Peugeot dupa licitatia din anul anterior prin care compania si-a mai crescut o data capitalul, va mai dori sa ia parte la inca una.

PSA, care este in tratative cu sindicatele pentru a face fabricile franceze mai competitive, va mai cheltui inca 1.5 miliarde in 2014, mai scrie La Tribune.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter