Primul Rolls-Royce Motor Cars Master Technician din Romania

Primul Rolls-Royce Motor Cars Master Technician din Romania

Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti anunta in debutul acestei saptamani obtinerea primei certificari “Rolls-Royce Master Technician” pentru tehnicianul Gelu Voinea.

Reusita este cu atat mai importanta si mai demna de admiratia noastra cu cat drumul parcurs pana in acest punct nu a fost deloc unul usor sau scurt. Tehnicianul Gelu Voinea si-a consolidat cunostintele practice si teoretice timp de cinci ani in vederea indeplinirii acestui obiectiv, urmand o serie de cursuri de specializare la fabrica Rolls-Royce Motor Cars din Goodwood – West Sussex. Toate eforturile lui Gelu Voinea au fost supervizate si validate in toti acesti ani de instructorii Rolls-Royce Motor Cars.

Drumul lui Gelu Voinea a inceput insa in urma cu aproximativ 10 ani, atunci cand acesta s-a alaturat echipei Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti. Pornind din postura de ucenic, Gelu Voinea a ajuns acum la cel mai inalt nivel al carierei sale de tehnician, prin acreditarea Master Tehnician. Mai mult decat atat, Gelu Voinea este singurul certificat in tot sud-estul Europei.

Gelu Voinea are 38 de ani in prezent si locuieste la Bucuresti impreuna cu sotia si copilul sau. Conform spuselor sale, obtinerea acestei certificari s-a regasit pe lista obiectivelor sale personale inca din urma cu zece ani, adica inca de cand s-a alaturat echipei Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti. Acum, “dupa ce a parcurs acest proces extrem de dificil, indeplinind standardele cu cel mai inalt grad de exigenta”, Gelu Voinea se declara extrem de mandru de reusita sa.

Michael Schmidt, presedintele Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti se declara, de asemenea, extrem de incantat de recunoasterea de care se bucura tehnicianul din echipa sa, transmitand ca la aceasta ora se investeste continuu in acest business pentru a putea fi oferite servicii la cel mai inalt nivel numarului tot mai mare de automobile Rolls-Royce din Romania si din regiune.

Astfel, seful Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti anunta ca este in cautarea a inca unui tehnician. Referindu-se la certificarea obtinuta de Gelu Voinea, Michael Schmidt spune ca aceasta “demonstreaza preocuparea echipei pentru atingerea perfectiunii si disponibilitatea lui de a depune mereu eforturi suplimentare pentru satisfactia clientilor”.

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, tehnicianul Gelu Voinea isi desfasoara activitatea in cadrul Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti din Soseaua Bucuresti – Ploiesti 53 A, Sector 1. Acest service autorizat are dreptul sa efectueze toate lucrarile de reparatii si intretinere pentru automobilele Rolls-Royce.

VIDEOCLIPUL ZILEI