Volkswagen publica prima imagine cu interiorul noului Golf

Volkswagen publica prima imagine cu interiorul noului Golf

Germanii de la Volkswagen au publicat prima imagine cu interiorul viitorului Golf 8, aceasta infatisand un habitaclu care beneficiaza de un design modern. Publicarea acestei imagini vine dupa ce cei de la Volkswagen ne-au oferit in aceasta saptamana mai multe informatii suplimentare in legatura cu noua generatie a modelului Golf, cel mai bine vandut model de pe piata auto europeana. Asa cum probabil ca stiti deja la acest moment, noua generatie a lui Golf va fi prezentata in mod oficial in aceasta toamna, in luna octombrie, intr-un eveniment organizat in orasul german Wolfsburg.

Imaginea pe care ne-o prezinta cei de la Volkswagen acum ne lasa impresia ca producatorul german a planuit schimbari importante in ceea ce priveste habitaclului noilor modele Golf. Spre exemplu, putem observa cum in partea centrala va fi disponibil un ecran touch integrat in panoul digital de instrumente. De asemenea, putem remarca cum gurile de ventilatie vor fi mutate din partea superioara a ecranului central in partea de jos. Nu in ultimul rand, multe dintre butoanele fizice vor disparea, numarul celor care se vad in aceasta imagine fiind destul de redus.

Imaginea cu interiorul viitorului model Golf de generatie noua a fost publicata de cei de la Volkswagen in interiorul unui document de 39 de pagini publicat pe site-ul oficial al constructorului cu discursul sustinut de CEO-ul Herbert Diess in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 14 mai. In acelasi document publicat mai putem observa si o schita care ne infatiseaza designul exterior al noului Golf 8. Insa, la exterior trebuie sa recunoastem ca observam mai putine modificari pregatite de cei de la Volkswagen decat la interior. Spre exemplu, blocurile optice vor beneficia de un design usor schimbat, in timp ce prizele de aer vor avea un aspect ceva mai generos.

In cadrul aceluiasi discurs mentionat in randurile anterioare, CEO-ul Herbert Diess a confirmat oficial faptul ca noua generatie a lui Golf va fi lansata in aceasta toamna, in luna octombrie, intr-un eveniment organizat la Wolfsburg. Diess a transmis cu aceasta ocazie ca “aceasta noua versiune a lui Golf va seta noi standarde in clasa compacta in termeni de consum, emisii de dioxid de carbon, confort si conectivitate”. De asemenea, acesta a mai anuntat ca “masina este complet conectata si va avea pentru prima oara tehnologie mild-hybrid de 48 de volti”. Totodata, mai aflam si ca Golf va fi disponibil acum si intr-o versiune CNG, cu gaz natural compresat.

Newsletter

Whatsapp