Posesorii de Porsche Cayenne si Panamera trebuie sa verifice urgent autoturismul! Peste 340.000 de masini au probleme grave la cutia de viteze

Porsche Cayenne si Panamera, probleme la cutia de viteze

Posesorii de Porsche Cayenne si Panamera au primit o veste care i-a inspaimantat. Peste 340.000 de unitati din modelele amintite au probleme grave la cutia de viteze cu transmisie automata. Masinile pot pleca din loc, atunci cand sunt parcate!

Vehiculele afectate sunt echipate cu o componenta „fragila” si trebuie inlocuita rapid, deoarece aceasta piesa face conexiunea dintre sectorul de viteze si cutie. In cazul in care piesa in cauza, construita din plastic, cedeaza, masina parcata poate pleca din loc, chiar daca se afla in transmisia P.

Constructorul german recheama in service toate modelele Cayenne, fabricate intre anii 2003 si 2010, si modelele Panamera, produse in intervaluk 2010-2016, practic 340.000 de unități.

Aproximativ 100.000 de masini se regasesc in Statele Unite ale Americii si aproape 25.000 dintre ele au fost livrate in Germania. Producatorul auto le recomanda posesorilor de Porsche sa verifice seria de sasiu (VIN) pe site-ul recall.porsche.com, pentru a verifica daca trebuie sa se deplaseze cu masina la service.

Pentru remedierea eventualelor probleme descoperite, Porsche va suporta integral cheltuielile.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter