Porsche publica teasere noi cu viitorul Taycan

Porsche publica teasere noi cu viitorul Taycan

Porsche Taycan urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, oficialii producatorului german demarand inca din urma cu cateva luni o ampla campanie de promovare a noului model. DIn cate se pare, campania se bucura deja de un succes important, cei de la Porsche anuntand ca au primit deja pana la acest moment peste 20.000 de pre-comenzi din intreaga lume. Ei bine, campania de promovare continua, constructorul german prezentand un nou set de imagini teaser cu viitorul model electric Taycan. Vorbim si noi in randurile urmatoate despre aceste ultime imagini publicate, asa ca va invitam sa ramaneti alaturi de noi±!

Lansarea noului Porsche Taycan este invaluita inca in mister, cei de la Porsche preferand sa creeze o stare de suspans in legatura cu acest model. Cel mai probabil, producatorul german va aduce noul Taycan in Germania, la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna. Este doar o supozitie, pana acum cei de la Porsche preferand sa nu spuna ceva exact pe aceasta tema. Insa, mai important decat atat este ca acum avem la dispozitie cateva fotografii noi pe marginea carora putem discuta. Asadar, este de apreciat ca cei de la Porsche fac totusi ceva pentru a mai indulci asteparea aceasta lunga pana la lansarea modelului!

Pana la a trece la detalii, trebuie sa va spunem ca fotografiile publicate ne aduc in prim plan un model care a fost acoperit destul de mult de camuflaj, drept pentru care nu putem sa spunem ca vedem chiar totul. Totusi, germanii ne ofera cateva mici indicii cu privire la semnatura luminoasa a farurilor, de exemplu. De asemenea, prin intermediul acestor fotografii ami pot fi observate si cateva detalii cu privire la oglinzile si prizele laterale. Totodata, pot fi observate si o parte din luminile de frana.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, liniile generale ale lui Taycan au fost preluate de la conceptul Mission E, prezentat de cei de la Porsche in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2015. Bineinteles, cei de la Porsche mizeaza si pe cateva elemente de caroserie pe care le regasim la ora actuala si pe alte modele din gama. De altfel, era si normal sa se intample asa, din 2015 si pana astazi trecand ceva timp totusi!

Din punct de vedere tehnic, stim deja ca versiunea de serie a lui Porsche Taycan va fi echipata cu un sistem format din doua motoare electrice, capabile sa dezvolte impreuna 600 de cai putere. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h va putea fi realizata in numai 3.5 secunde. Autonomia viitorului Taycan in versiune de top va fi de aproximativ 500 de kilometri, valoare masura conform vechilor standarde NEDC.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter