Porsche Manufaktur vine cu mai multe optiuni de personalizare pe modelul Taycan

Va place Taycan? Il puteti personaliza cu noile pachete ale specialistilor de la Porsche Manufaktur! Iata ce au reusit designerii germani sa faca.

Porsche Manufaktur vine cu mai multe optiuni de personalizare pe modelul Taycan

De-acum suntem siguri de asta: personalizarea este un factor extrem de important in lumea auto moderna. La acest capitol, multi dintre marii producatori se bazeaza pe propriile echipe din uzine oferind, astfel, celor interesati programe de personalizare a masinilor noi conform propriilor idei.

De obicei, asta inseamna un proces destul de costisitor, motiv pentru care e usor de inteles de ce e mai popular la modelele mai tari din industria auto decat in gama "obisnuita" a gigantilor auto.

Ei bine, unul dintre cei mai importanti lideri din industrie, Porsche, se bazeaza aproape intotdeauna pe propria divizie de gen, mai exact pe specialistii de la Exclusive Manufaktur.

Mecanicii de aici au prezentat pana acum diverse pachete speciale si optiuni de personalizare pentru modele ca Panamera Turbo, Macan sau 911 Cabriolet, iar recent ne-a oferit si o noua imagine pregatita pentru primul vehicul electric al marcii.

Chiar si masinile electrice se pot personaliza la Porsche

De ce? Pana la urma, Taycan arata deja destul de bine, dar proiectul special al specialistilor din Zuffenhausen vine cu cateva idei de imagine care scot si mai mult masina in evidenta, rezultatul fiind trei versiuni diferite ale pachetului Sport Design, valabile cu finisaje negre lucioase sau cu unele de carbon.

Citeste si: Elon Musk este dezamagit dupa ce Bill Gates si-a cumparat un Porsche Taycan

O alta optiune a baietilor de la Porsche Exclusive Manufaktur pentru Taycan este o pereche de faruri LED matriciale cu sistem Dynamic Light Plus, care se bucura de grafica tridimensionala. Alaturi de jantele Exclusive Design de 21 de inch, produse din carbon forjat, imaginea sedanului eco este si mai sportiva.

In plus, mai important decat orice, greutatea masinii este redusa chiar si cu ajutorul noilor jante, care duc la o scadere a greutatii, in comparatie cu o versiune standard Taycan, nu mai putin de 3,2 kilograme.

Interior cu carbon pentru noul Porsche Taycan

In cabina, modelul electric beneficiaza de noul pachet interior optional Carbon, care inseamna finisaje mate din fibra de carbon, mai multe versiuni de culori contrastante, dar si centuri de siguranta in opt nuante diferite si foarte tipatoare.

Odata cu anuntul lansarii acestor optiuni de personalizare pentru Taycan, reprezentantii Porsche au mai vorbit si despre extinderea diviziei Exclusive Manufaktur pentru a face fata cererii in crestere a clientilor.

De aceea, spatiul din fabrica din Zuffenhausen a fost extins cu o treime, inginerii marcii instaland o noua platforma mobila special pentru divizia Exclusive Manufaktur. Bineinteles, pretul unui model Porsche Taycan este pe masura!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter