Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid: cel mai puternic SUV al marcii!

2019 Porsche Cayenne Turbo

Modelul Porsche Cayenne continua sa evolueze asa ca, pe langa vanzari, SUV-ul este mai usor si mai frumos in 2019. Ei bine, in acest moment, producatorul anunta ca masina va beneficia de aceeasi propulsie ca fratele sau sedan, Panamera Turbo S E-hybrid.

Odata cu adaugarea turbosuflantei si a sistemului plug-in hybrid, ne asteptam ca noul model de top sa ajunga la 680 de cai putere si la un cuplu-forta de 850 Nm, exact ca pe Panamera. Asta face din masina cel mai puternic SUV din familia Volkswagen, depasind chiar si modelul Lamborghini Urus, care ajunge la 650 de cai si la un cuplu-forta de 850 de Nm.

Daca ceea ce tocmai v-am spus suna cumva familiar, acest lucru se intampla pentru ca v-am informat despre asta si acum cativa ani, dar acum totul pare sa fie mult mai clar.

Conform presei de specialitate, presedintele Porsche, Oliver Blume, a confirmat recent, intr-un interviu oficial, atat noul model cat si puterea sa finala.

La fel de important ni se pare si faptul ca propulsia plug-in va ajunge si pe nou-prezentatul coupe Cayenne, poate una dintre cele bune stiri in acest moment, pentru ca inseamna mai multa putere si o imagine sexy in acelasi pachet.

Desi marca germana nu a confirmat exact cand va debuta noul Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid, suntem de parere ca se va intampla candva anul acesta. Mai exact, daca nu va fi la New York Auto Show, s-ar putea intampla pe terenul de acasa, la Frankfurt Motor Show, sau, cu siguranta, in State, la LA Auto Show.

Pe masura ce electrificarea se dezvolta si acopera mai multe modele din familia Porsche, nu ne putem abtine sa ne intrebam daca nu ne vom intalni, in viitor, si cu un Cayenne complet electric. Pana la urma, va fi construit pe aceeasi platforma MLB folosita de Audi pe modelul e-tron 55 Quatro.

Ramaneti cu noi pentru mai multe informatii...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter