Politistii nu mai au voie sa stea la panda! Iata ce proiect de lege interzice asta!

Articol scris de A. Manole, in data de 13 Septembrie 2017

Despre politistii care stau la panda, ascunsi dupa vreun copac sau mai stiu eu ce, s-a tot vorbit in mediul online. Soferii sunt foarte nemultimiti de aceste tipuri de actiuni ale organelor legii. Aceste lucruri se pare ca sa vor schimba. Da, astazi au aparut in presa de specialitate informatii cu privire la acest aspect. Exista o propunere de proiect de lege, care se pare ca a fost depusa in parlament deja, conform careia Politia Rutiera nu mai are voie sa vaneze neregulile soferilor.

Ce inseamna asta mai exact? CItiti in continuare! Proiectul de lege, a fost facut de deputatul de la Partidul Liberal Ionel Balan si propune ca politistii rutieri sa nu mai aiba voie sa stea la panda in masini neinscriptionate. Conform celor declarate de deputatul care a initiat proiectul de lege, politistii ascunsi se gasesc din ce in ce mai des in trafic, iar aceasta vanatoare de soferi nu este nici pe departe normala.

Bine, fie vorba intre noi chiar deputatul a avut parte de o patanie asemenatoare. Da, el a declarat ca a cazut victima a acestor politisti in timp ce se deplasa dinspre Suceava spre Iasi. Adica, Ionel Balan a fost depistat in trafic de un radar al politistilor rutierei, care se deplasau cu o masina rosie, neinscriptionata.

Citeste si: Poti pacali etilotestul? Iata cat de inventivi sunt romanii!

Nu avem cum sa nu ne intrebam, citit cele de mai sus: oare daca mergea regulamentar, deputatul mai avea ideea de proiect de lege? Sau puteam sa fim in continuare pacaliti de politistii de la Brigada Rutiera? Cert este ca, indifferent cum i-a venit ideea, daca cumva proiectul trece si este aprobat, vom beneficia cu totii de el, si asta este un lucru bun, nu-i asa?

Nu vom mai avea in trafic politsiti in masini neincriptionate. In plus, initiatorul proiectului de lege a mai spus ca, in general, politistii de la Brigada Rutiera nu isi exercita cum ar trebui meseria. Ei stau la panda sa descopere nereguli in trafic si sa aplice amenzi, in loc sa vegheze ca regulile sunt respectate de toti participantii la trafic. Ba mai mult, unii superiori ierarhici, ii obliga pe agentii de pe teren sa colecteze un anumit numar de amenzi, intr-un anumit interval de timp.

Acestea sunt alte motive pentru care politistii recurg la metodele despre care am vorbit mai sus, si anume acelea de a sta ascunsi, la panda, in masini neinscriptionate. Toate aceste informatii au adus indelungi dezbateri in mediul online, asa cum era de asteptat. Cele mai multe pareri sustin initiativa deputatului liberal. Pana in acest moment, insa, nu stim cu exactitate daca proiectul va trece sau nu mai departe si va fi aprobat. Asteptam si vom vedea!

Te-ar mai putea interesa:

In ce conditii putem solicita anularea unui proces verbal de contraventie?

Ce trebuie sa faci daca te opresc politistii rutieri in trafic!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

In luna august am auzit o serie de zvonuri legate de soferii din Romania. Mai exact, era vorba despre un registru unic, in care soferii si proprietarii de masini urmau...
de - 25 Septembrie 2017
Nu a trecut nici macar o luna de la prezentarea oficiala a lui Volkswagen T-Roc si iata ca producatorul german ne aduce noutati cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt....
de - 25 Septembrie 2017
Prezentat oficial in fata publicului in toamna anului trecut cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Maserati Levante este pe cale sa primeasca o versiune imbunatatita. Primul SUV al constructorului...
de - 24 Septembrie 2017
Atentia din ce in ce mai mare de care se bucura segmentele masinilor electrice si autonome in ultimii ani nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni! Toti marii producatori auto...
de - 24 Septembrie 2017

Cele mai noi anunturi

12999.00 EUR - 26 Septembrie 2017
15000.00 RON - 26 Septembrie 2017
3500.00 EUR - 26 Septembrie 2017
1.00 EUR - 26 Septembrie 2017
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare