Plecari masive din conducerea Tesla

Articol scris de Adi S., in data de 14 Septembrie 2018

Tesla este parasita parca din ce in ce mai des de tot felul de oameni cu functii de conducere. Oricat ar vrea americanii sa ascunda acest lucru, o plecare de la varful unui departament nu are cum sa nu aiba urmari pentru intreaga activitate a acelui compartiment.

Dupa mai multe plecari din ultimele luni, ultimul cel care si-a anuntat demisia este Justin McAnear, vice presedinte in cadrul Tesla pentru operatiuni si finante la nivel global. Asadar, nu este vorba despre orice functie de conducere, ci despre una care lucra in cadrul unui departament la nivel global. McAnear si-a anuntat deja demisia, urmand a parasi echipa Tesla incepand cu luna octombrie.

Justin McAnear nu a dorit sa lase lucrurile neclare si a facut si cateva declaratii pe acest subiect. Astfel, am aflat chiar din gura lui McAnear ca aceasta demisie nu are legatura directa cu ceva ce se intampla in cadrul Tesla, ci cu o oferta pe care nu a putut sa o refuze.

Desi nu a spus unde va pleca, McAnear a spus doar ca are „sansa de a prelua functia de director financiar la o alta companie”. CV-ul laui Justin McAnear arata foarte bine, acesta lucrand in trecut la companii cu renume precum Apple sau Johnson&Johnson.

Acelasi Justin McAnear a tinut sa mai precizeze ca si-a anuntat colegii cu privire la aceasta demisie cu mai multe saptamani in urma, astfel incat sa fie posibila o tranzitie fara probleme. Acesta a spus ca activitatea ii va suplinita incepand cu data de 7 septembrie de mai multi colegi din echipa. Nu in ultimul rand, McAnear a tinut sa sublinieze faptul ca s-a simtit extrem de bine la Tesla, avand un respect deosebit atat pentru toti colegii cu care a lucrat, cat si pentru munca care este facuta in cadrul producatorului american.

Desi cei de la Tesla spun ca au parte de mai putine plecari in comparatie cu anul trecut, nu putem sa nu observam ca mai multi oameni importanti s-au despartit de producatorul american. Spre exemplu, numai saptamana trecuta am putut vorbi despre trei plecari importante. Primul care a parasit barca Tesla a fost directorul de resurse umane Gabrielle Toledano, care a fost urmat de Dave Morton, manager contabil.

Ultima dintre cei plecati a fost Sarah O’Brien, director in departamentul de comunicare. De asemenea, in trecut au mai plecat si alte nume mari din companie: vice presedintele pentru finante Susan Repo sau Eric Branderiz, un alt fost manager contabil.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Etichete: tesla
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Dupa succesul repurtat cu modelul EcoSport, Ford se pregateste să lanseze in producție la Craiova un nou SUV. Potrivit colegilor nostri de la Automotive News, noul model se va...
de - 18 Ianuarie 2019
Britanicii de la Lotus traverseaza o perioada extrem de buna, cifrele inregistrate in anul 2018 stand dovada in acest sens. Poate ca nu sunt multi cei care s-au gandit in...
de - 18 Ianuarie 2019
Inceputul noului an a insemnat pentru cei de la Ford si un moment perfect pentru a isi reconsidera strategia pe termen scurt la nivel european. In acest sens, Ford Europa...
de - 18 Ianuarie 2019
Emisiile mari de dioxid de caorbon reprezinta deja de cativa ani buni o problema importanta pentru autoritatile europene. Poluarea a ajuns in ziua de astazi la un nivel pe care...
de - 17 Ianuarie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare