Pininfarina pregateste doua modele noi pana in 2022

Pininfarina a reusit o lovitura importanta de imagine odata cu lansarea hypercar-ului electric cu 1.900 de cai putere sub capota.

Pininfarina Battista

Compania profita acum si anunta niste planuri extrem de interesante pentru viitorul nu prea indepartat. Mai exact, aflam de la oficialii producatorului ca Pininfarina isi propune o gama de modele care sa cuprinda, printre altele, un sedan si un SUV. Conform primelor informatii care au aparut pe acest subiect, ambele modele ar urma sa fie prezentate in urmatorii trei ani, ceea ce inseamna ca cei de la Pininfarina se misca extrem de repede.

Asa cum stim deja cu totii cel mai probabil, italienii de la Pininfarina au fost achizitionati la finalul anului trecut de indienii de la Mahindra. Din cate se pare, lucrurile au inceput sa se miste in cele din urma pentru producatorul italian dupa finalizarea acestei tranzactii, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Pininfarina Battista, primul model lansat de italieni dupa finalizarea acestei tranzactii, este un hypercar electric care se poate lauda cu nu mai putin de 1.900 de cai putere sub capota, o cifra care a reusit sa impresioneze o buna parte dintre pasionatii auto.

Pininfarina Battista urmeaza sa isi faca debutul si in fata publicului in perioada imediat urmatoare, nu putini fiind cei care si-au anuntat deja nerabdarea de a vedea pe viu acest model.

Asa cum v-am mai spus si in alte materiale anterioare, noul Pininfarina Battista urmeaza sa isi faca debutul in fata publicului in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. Astfel, ziua evenimentului in cadrul caruia hypercar-ul va fi prezentat este de 16 august! Bolidul va fi livrat clientilor incepand abia cu anul urmator, asa ca cei interesati vor mai avea ceva de asteptat pana se vor putea urca la volanul lui!

Inainte de lansarea in fata publicului a lui Battista, aflam de la CEO-ul producatorului italian, Michael Perschke, cateva planuri de viitor foarte interesante. Astfel, se pare ca cei de la Pininfarina negociaza cu mai multi parteneri pentru dezvoltarea unei platforme care sa gazduiasca noi modele in viitorul apropiat.

Printre acestea se numara un sedan si un SUV, ambele urmand sa aiba niste preturi cuprinse intre 200.000 si 400.000 de euro. Conform sefului Pininfarina, lansarea celor doua modele se va face in cel mult trei ani! Pana la acest moment nu stim insa care va fi primul model lansat, interesul aratat de clienti urmand sa decida acest lucru.

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter