Pininfarina Battista va debuta public la Pebble Beach, peste o luna

Pininfarina Battista

Concursul de Eleganta de la Pebble Beach, care este programat pentru data de 16 august, va aduce in fata pasionatilor auto un model despre care se vorbeste extrem de mult in ultima perioada, si anume Pininfarina Battista.

Pentru a intelege de ce se vorbeste atat de mult despre acest model este de ajuns sa spunem ca este vorba despre un hypercar electric, care se lauda cu nu mai putin de 1.900 de cai putere. Conform ultimelor informatii, programul de testare a ajuns in prezent pe ultima suta de metri, hypercar-ul putand astfel sa isi faca debutul in fata pasionatilor auto!

Lasand la o parte acest lucru, Pininfarina este un nume cu rezonanta in domeniul auto, compania italiana fiind bine cunoscuta de cei pasionati. Italienii de la Pininfarina au fost insa achizitionati la finalul anului 2018 de indienii de la Mahindra.

Si lucrurile se pare ca merg bine pentru cei de la Pininfarina dupa ce au fost achizitionati de indieni, acestia prezentand spre exemplu in luna martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, un hypercar electric care se lauda cu nu mai putin de 1.900 de cai putere. Noul hypercar va fi livrat clientilor interesati incepand cu anul urmator.

Dupa prezentare, Battista s-a aflat intr-un plin proces de testare si de verificare, specialistii din cadrul producatorului italian asigurandu-se ca totul este pus la punct astfel incat sa se poate trece la etapa finala, adica la debutul public.

Aflati pe ultima suta de metri, cei de la Pininfarina transmis acum ca noul Battista va fi prezentat in fata publicului peste exact o luna, in cadrul editiei din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. Vorbim acum despre o versiune evoluata a lui Battista, care ne aduce un design nou in partea frontala, creat special pentru atragerea clientilor.

Reprezentantii producatorului italian vorbesc despre Battista ca despre cea mai puternica masina creata vreodata in Italia. Spre exemplu, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va putea face in mai putin de 2 secunde, in timp ce pragul celor 200 km/h va putea fi depasit in mai putin de 12 secunde.

De asemenea, Battista se mai lauda cu o viteza maxima care poate ajunge pana la 350 km/h. Daca va intrebati care este pretul cerut de cei de la Pininfarina pentru acest hypercar, aflati ca vorbim despre un pret de aproximativ 2 milioane de euro!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter