Pininfarina a anuntat deschiderea listei de comenzi pentru Battista

Pininfarina a anuntat deschiderea listei de comenzi pentru Battista

Salonul Auto de la Geneva din aceasta primavara va fi locul in care va fi prezentat oficial si primul hypercar al celor de la Automobili Pininfarina. Mai exact, este vorba despre Battista, un hypercar care se anunta deja spectaculos din toate punctele de vedere.

Oficialii producatorului au anuntat in urma cu cateva zile ca lista de comenzi pentru acest prim hypercar semnat de Pininfarina este deschisa. Productia acestuia este, bineinteles, limitata, asa ca cererea va fi cel mai probabil extrem de mare.

Pininfarina Battista este primul hypercar al celor de la Pininfarina, fiind un model electric de la care se astepta deja multe. Versiunea de serie va avea o putere totala de peste 1900 de cai, ceea ce este fara doar si poate impresionant. DIn punct de vedere al cifrelor de performanta, Battista promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in mai putin de doua secunde. Premiera lui Battista va fi insa in cadrul Salonului Auto de la Geneva, asa ca abia atunci vom afla si noi mai multe detalii despre acest hypercar.

In urma cu cateva zile, oficialii Pininfarina au publicat o noua imagine teaser care il infatiseaza pe Battista. Cu aceasta ocazie, acestia au anuntat si deschiderea listei de comenzi pentru acest prim hypercar electric din gama. Battista va fi dezvoltat intr-o editie limitata care va avea doar 150 de exemplare.

Un numar de 50 de exemplare este destinat clientilor din Europa, in timp ce alte 50 de exemplare vor ajunge in cele din urma in America de Nord. De asemenea, alte 50 de exemplare vor fi trimise in Orientul Mijlociu si Asia. In aceste conditii, trebuie sa ne asteptam la un numar extrem de mare de comenzi pentru acest model! De asemenea, mai mult ca sigur, in anii urmatori vor exista modele Pininfarina Battista care vor face obiectul unor licitatii.

Hypercar-ul Pininfarina Battista va fi expus pentru prima data in data de 4 martie. Insa, prezentarea aceasta va avea loc in cadrul unui eveniment privat, numarul celor prezenti fiind extrem de restrans. O zi mai tarziu, in data de 5 martie, Battista va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Tot atunci va vom putea da si noi mai multe detalii despre surprizele pe care cei de la Pininfarina ni le-au pregatit! Primele exemplare Battista vor ajunge la clienti in prima parte a lui 2020.

Newsletter

Whatsapp