Pininfarina a anuntat deschiderea listei de comenzi pentru Battista

Articol scris de Adi S., in data de 12 Februarie 2019

Salonul Auto de la Geneva din aceasta primavara va fi locul in care va fi prezentat oficial si primul hypercar al celor de la Automobili Pininfarina. Mai exact, este vorba despre Battista, un hypercar care se anunta deja spectaculos din toate punctele de vedere.

Oficialii producatorului au anuntat in urma cu cateva zile ca lista de comenzi pentru acest prim hypercar semnat de Pininfarina este deschisa. Productia acestuia este, bineinteles, limitata, asa ca cererea va fi cel mai probabil extrem de mare.

Pininfarina Battista este primul hypercar al celor de la Pininfarina, fiind un model electric de la care se astepta deja multe. Versiunea de serie va avea o putere totala de peste 1900 de cai, ceea ce este fara doar si poate impresionant. DIn punct de vedere al cifrelor de performanta, Battista promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in mai putin de doua secunde. Premiera lui Battista va fi insa in cadrul Salonului Auto de la Geneva, asa ca abia atunci vom afla si noi mai multe detalii despre acest hypercar.

In urma cu cateva zile, oficialii Pininfarina au publicat o noua imagine teaser care il infatiseaza pe Battista. Cu aceasta ocazie, acestia au anuntat si deschiderea listei de comenzi pentru acest prim hypercar electric din gama. Battista va fi dezvoltat intr-o editie limitata care va avea doar 150 de exemplare.

Un numar de 50 de exemplare este destinat clientilor din Europa, in timp ce alte 50 de exemplare vor ajunge in cele din urma in America de Nord. De asemenea, alte 50 de exemplare vor fi trimise in Orientul Mijlociu si Asia. In aceste conditii, trebuie sa ne asteptam la un numar extrem de mare de comenzi pentru acest model! De asemenea, mai mult ca sigur, in anii urmatori vor exista modele Pininfarina Battista care vor face obiectul unor licitatii.

Hypercar-ul Pininfarina Battista va fi expus pentru prima data in data de 4 martie. Insa, prezentarea aceasta va avea loc in cadrul unui eveniment privat, numarul celor prezenti fiind extrem de restrans. O zi mai tarziu, in data de 5 martie, Battista va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Tot atunci va vom putea da si noi mai multe detalii despre surprizele pe care cei de la Pininfarina ni le-au pregatit! Primele exemplare Battista vor ajunge la clienti in prima parte a lui 2020.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Clasa G este un reper important atat pentru intreaga gama de modele ale celor de la Mercedes, cat si pentru segmentul auto din care face parte. De 40 de ani,...
de - 19 Februarie 2019
Kia a demarat la mijlocul acestei luni un parteneriat cu organizatia de cercetare si consultanta auto World Shopper. In aceste conditii, a fost demarata campania de cercetare “Electric Mission”, campanie...
de - 19 Februarie 2019
Nu suntem siguri daca ati aflat sau nu, dar Toyota are in plan o noua generatie 86, una care sa fie mai accesibila decat cea mai recenta aparitie a marcii...
de - 19 Februarie 2019
Desi suntem abia la inceputul anului, producatorii din domeniul auto au inceput deja demersurile pentru a respecta normele noi care vor intra in vigoare la data de 1 septembrie din...
de - 19 Februarie 2019

Cele mai noi anunturi

0.00 RON - 19 Februarie 2019
7200.00 RON - 19 Februarie 2019
85.00 RON - 19 Februarie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare