Pagani prezinta editia speciala Huayra Imola

Pagani prezinta editia speciala Huayra Imola

Pagani a publicat recent primele fotografii si detalii oficiale cu Huayra Imola, cea mai noua editie speciala pregatita de acestia.

Fara doar si poate, Huayra Imola este o editie speciala din toate punctele de vedere. Conform celor de la Pagani, aceasta editie speciala va fi dezvoltata intr-o serie extrem de limitata, de doar 5 exemplare. Mai mult decat atat, se pare ca toate aceste exemplare au fost deja rezervate de catre cei interesati. Daca va intrebati care este pretul unui astfel de model, ei bine, trebuie sa stiti ca cei de la Pagani nu cer nici mai mult, nici mai putin de 5 milioane de euro pentru acest Huayra Imola, in acest pret nefiind incluse si taxele.

Asa cum ne lasa sa intelegem si numele, aceasta editie speciala a lui Huayra a fost dezvoltata de cei de la Pagani pe circuitul de la Imola. Bineinteles, in primul rand trebuie sa vorbim despre cateva modificari exterioare importante.

In primul rand, Pagani introduce o aripa spate fixa de dimensiuni mult mai generoase, o priza centrala de aer noua, praguri laterale retusate, aripi imbunatatite si spoilere modificate. De asemenea, Huayra Imola va miza in continuare pe elemente aerodinamice active, producatorul mentionand chiar ca noile accesorii de caroserie dezvolta o apasare la sol si mai mare.

La nivelul habitaclului, cei de la Pagani ne propun scaune sport cu logo-ul Imola, accesorii realizate din fibra de carbon si elemente acoperite cu piele. Totodata, mai aflam de la cei de la Pagani ca aceasta editie speciala este mai usoara cu 5 kilograme in raport cu versiunea Huayra BC Roadster, cantarind doar 1.246 de kilograme. Garda la sol a acestei editii speciale este, de asemenea, ceva mai mica in comparatie cu cea a lui Huayra BC Roadster.

Din punct de vedere tehnic, Huayra Imola este echipat cu aceeasi unitate de motorizare V12 cu capacitate de 6.0 litri. Puterea dezvoltata insa de acesta este ceva mai mare, ajungand pana la 827 de cai putere, ceea ce inseamna ca vorbim despre un plus de 27 de cai putere in comparatie cu versiunea Huayra BC Roadster.

De asemenea, mai vorbim si despre un cuplu maxim care ajunge pana la 1.100 Nm. Transmisia este realizata prin intermediul unei cutii secventiale Xtrac cu sapte trepte. Din pacate, pana la aceasta ora nu avem niciun fel de informatii despre cifrele de performanta cu care se lauda aceasta versiune speciala Huayra Imola.

VIDEOCLIPUL ZILEI