Cineva vinde un Pagani Huayra BC Macchina Volante!

Pagani Huayra BC Macchina Volante

Masina pe care o vedeti in atasament se numeste Pagani Huayra BC Macchina Volante si este vanduta, chiar acum, prin compania Miller Motorcars. Daca si voi, asemeni noua, simtiti nevoia sa intrebati cat costa, trebuie sa va spunem, inca de la inceput, ca nu v-o puteti permite.

Acest model a fost comandat de colectionarul de masini american Kris Singh si livrata acestuia in 2017. Pe vremea aceea, a fost, probabil, cel mai nebun model Huayra construit vreodata, fiind dotat cu o aripa spate din fibra de carbon chiar mai mare decat cea standard.

Chiar daca anuntul vorbeste despre un kilometraj zero al masinii, suntem aproape siguri ca nu e o informatie reala de vreme ce masina a fost condusa nu doar in Statele Unite, ci a ajuns si la Geneva, in Elvetia, anul trecut.

Exteriorul hipermasinii este un amestec de fibra de carbon in doua nuante, albastruie si traditionala lucioasa. Sa nu uitam de gurile de aer gigantice de pe aripile spate, de acoperisul inspirat de Zonda Cinque, de accentele albastre de pe difuzorul dorsal, de setul de jante aurii sau de etrierele franelor de culoare albastra.

Pe de alta parte, in cabina ne intalnim cu cele mai fine si mai avansate dotari, bineinteles la un pret mai mult decat piperat. E vorba despre scaunele din fibra de carbon cu accente albastre sau de finisajele de cea mai buna calitate.

Singh a solicitat, de asemenea, ca masina sa fie echipata cu multe elemente acoperite in piele neagra, cu un amestec de fibra de carbon mata si lucioasa, dar si mai multe componente din aluminiu negru. Sa nu uitam: masina vine si cu un set de bagaje asortate.

De propulsia acestei versiuni se ocupa un motor bi-turbo AMG V12 de 6,0 litri, care produce 789 de cai putere si un cuplu-forta de 1.100 de Newtoni-metru.

Ultima intrebare e oarecum retorica: ne citesc cumva si miliardarii?...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter