Pagani anunta Huayra Dragon, o editie speciala construita in doar 5 exemplare

Pagani anunta Huayra Dragon, o editie speciala construita in doar 5 exemplare

Pagani a facut la sfarsitul saptamanii ce tocmai s-a incheiat un anunt extrem de important pentru fanii sai, care sunt acum pe un val de entuziasm pana ce alte informatii noi vor ajunge in prim plan.

Insa pana atunci, trebuie sa va spunem ca cei de la Pagani au anuntat dezvoltarea unei editii speciale bazate pe Huayra, unul dintre modelele care nu mai au niciun fel de prezentare pentru niciun pasionat al lumii auto! Conform primelor informatii care au aparut despre acest nou model la care se lucreaza deja, cei de la Pagani au luat hotararea de a il boteza Dragon. Haideti sa aflam impreuna mai multe detalii in randurile care urmeaza despre viitorul model Pagani Huayra Dragon!

Pana sa trecem la informatii mai detaliate, trebuie sa va spunem inca de la bun inceput ca vorbim acum despre un model editie speciala, c

are nu va fi construit in versiune de serie. Ba mai mult decat atat, vom avea in fata o editie speciala ce va cuprinde un numar extrem de limitat de modele, si anume cinci. Cei de la Pagani au anuntat deja ca in construirea acestor modele cu totul si cu totul speciale vor miza pe mai multe imbunatatiri care vor putea fi observate la nivel aerodinamic. Insa, despre acestea vom vorbi in detaliu atunci cand ne vor fi prezentate!

Pana atunci insa, ne putem arunca o privire si asupra partii tehnice, care este extrem de importanta atunci cand vorbim despre un model care va avea la baza hypercarul Huayra. Va putem spune asadar ca viitorul Pagani Huayra Dragon va avea sub capota acelasi motor V12 cu capacitate de 6.0 litri. Insa, lasand acest aspect la o parte, Huayra Dragon va ajunge in fata noastra si cu o serie importanta de modificari de ordin estetic. De asemenea, cei de la Pagani au anuntat deja introducerea unor elemente aerodinamice care au rolul sa faca din Huayra Dragon un hypercar mult mai rapid pe circuit!

Asa cum probabil ca stiti deja, modelul Pagani Huayra mizeaza pe o unitate V12, cu capacitate de 6.0 litri, capabila sa dezvolte 789 de cai putere si un cuplu maxim de 1.089 Nm. Bolidul beneficiaza de aportul unei cutii de viteze automate, cu sapte rapoarte. Chiar daca Huayra Dragon va avea sub capota aceeasi unitate de motorizare mentionata mai devreme, este foarte probabil ca aceasta sa beneficieze de o putere ceva mai buna si de un cuplu maxim imbunatatit.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter