BMW prezinta pachete M Performance pentru noile Seria 3 Touring si Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 3 Touring 8 Gran Coupe M Performance

Au trecut numai cateva zile de la lansarea noii generatii Seria 3 Touring si proaspatului Seria 8 Gran Coupe, iar cei de la BMW anunta acum lansarea gamei de accesorii M Performance pentru acestea.

Bineinteles, vorbim despre acele elemente care sunt inspirate din accesoriile utilizate de producatorul german in motorsport, motiv pentru care sunt extrem de atractive pentru noi toti! Asadar, daca sunteti curiosi cu privire la surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la BMW din acest punct de vedere, ramaneti alaturi de noi si in randurile urmatoare pentru a afla toate detaliile!

In primul rand, pentru BMW Seria 3 Touring, constructorul german ne propune un pachet exterior care ne aduce un difuzor spate restilizat, o aripa spate ceva mai generoasa, praguri laterale noi si carcase pentru oglinzile laterale.

De asemenea, cei de la BMW ne mai propun si un nou set de jante Double Spoke Styling 796 cu dimensiuni de 18 inci. Surprize regasim insa si la nivelul interior, acolo unde cei de la BMW ne propun un volan sport imbracat in piele Alcantara, padele pentru schimbarea treptelor de viteza din fibra de carbon si covorase speciale. Nu in cele din urma, cei de la BMW ne mai propun si niste lumini de intampinare care vor fi ascunse in carcasele oglinzilor.

Mergem mai departe si ne indreptam atentia catre BMW Seria 8 Gran Coupe! In acest caz, producatorul german ne propune un pachet care cuprinde o grila frontala complet neagra, prize de aer cu rame noi si carcase realizate din fibra de carbon pentru oglinzile exterioare. Si in cazul lui Seria 8 Gran Coupe avem propus un nou set de jante cu dimensiuni de 20 de inci, in versiunile Multi Spoke 732 M, respectiv Multi Spoke 763 M.

In functie de versiunea pentru care veti opta, acestea vor fi disponibile fie in nuanta Night Golf, fie in nuanta Frozen Gold. Nu in cele din urma, modelele Seria 8 Gran Coupe vor putea fi echipate si cu un sistem de franare imbunatatit care integreaza discuri cu diametrul de 370 de mm pe puntea fata, respectiv 345 de mm pe puntea spate.

In cele din urma, si in cazul lui Seria 8 Gran Coupe avem cateva elemente M Performance pregatite de cei de la BMW si pentru interior. Asadar, putem include in acest pachet acelasi volan sport imbracat in piele Alcantara despre care va spuneam si in cazul lui Seria 3 Touring. Pe acelasi volan se regasesc si cateva zone din fibra de carbon!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter