Optimism moderat la Ford

Ford Motor Co. se bazeaza pe noile modele, cum ar fi micul suv EcoSport, ca sa mai reduca vanzarile catre firmele de inchirieri de masini. In acest moment, aceste vanzari reprezinta in prezent 17% din total, dar producatorul si-ar dori sa ajunga la 13% pana in 2015 si sa se axeze mai mult pe clientii obisnuiti si cei care cumpara flote, pentru ca acestia le iau la preturi mai mari.

Ford este in plin proces de schimbare a modelelor sale, iar acest lucru include un Mondeo redesenat, un sedan de dimensiuni medii, pana cel tarziu anul viitor, cand piata europeana este asteptata sa isi revina dupa o prabusire de sase ani.

Previziunile legate de pierderile de pe piata europeana au crescut la doua miliarde de dolari, fata de 1,75 miliarde in 2012. Potrivit reprezentantilor companiei, pe pietele din regiune, Ford va vinde 14 milioane de masini in 2014, de la aproape 13,5 milioane anul acesta.

In mai, livrarile au scazut cu 2,2%, ajungand la 99.400 de masini in toata Europa, dar declinul intregii auto a facut ca Ford sa detina acum o cota de piata de 8,3%, in crestere fata de anul precedent. Noile modele ar trebui sa ii aduca o crestere si mai mare, desi industria da semne de stagnare in 2013.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter