Opel Corsa-e: preturi in Romania pentru modelul electric

Opel Corsa-e

Cei de la Opel sunt plini de surprize in aceasta perioada, ultimele vesti ce ne-au fost oferite facand referire la preturile de pornire pentru noile modele Corsa-e. Ei bine, noul model electric al celor de la Opel este disponibil acum si in tara noastra, primele livrari urmand sa se faca abia in prima parte a anului viitor.

Trebuie sa stiti insa ca listele de rezervari nu au fost inca deschise pentru tara noastra, ceea ce inseamna ca inca trebuie sa asteptati pana sa puteti plasa o comanda. Vestea buna este insa ca acum veti sti si preturile, ceea ce va va da sansa de a va face niste planuri mai bine puse la punct.

Asa cum probabil ca stiti deja, modelele electrice Opel Corsa-e sunt echipate cu o unitate de motorizare de 100 kW, adica echivalentul a 136 de cai putere. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 50 km/h poate fi realizata intr-un timp de doar 3.1 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h se poate face in doar 8.1 secunde, ceea ce nu este deloc rau.

Bateria cu care sunt echipate aceste modele are o capacitate de 50 kWh, ceea ce inseamna ca vorbim despre o autonomie de 340 de kilometri, masurata conform standardelor WLTP. Acumulatorul poate fi incarcat pana la 80% la statiile de incarcare rapida intr-un timp de doar 30 de minute.

Versiunea de baza a Opel Corsa-e este destul de ofertanta, producatorul german dovedind ca nu a fost deloc zgarcit atunci cand a venit vorba despre dotari standard. Spre exemplu, din lista echiparilor standard fac parte urmatoarele: climatizare automata, pornire fara cheie, sistem multimedia cu ecran cu dimensiuni de 7 inci si compatibilitate Apple Car Play si Android Auto.

De asemenea, Opel Corsa-e sta foarte bine si atunci cand vine vorba despre sistemele de siguranta activa de care beneficiaza, pe aceasta lista fiind incluse Front Collision Warning cu Automatic Emergency Braking, Lane Keep Assist, Electric Parking Brake si altele.

Asadar, daca ati pus ochii pe noile modele electrice Corsa-e ale celor de la Opel, trebuie sa stiti ca pretul de pornire al acestora este de nu mai putin de 29.600 de euro, cu toate taxele incluse. Este un pret foarte bun daca ne gandim la modelele rivale de pe piata. Spre exemplu, un Renault Zoe cu doar 109 cai putere sub capota porneste de la un pret de 35.350 de euro, in timp ce un BMW i3 cu 170 de cai putere porneste de la un pret de aproape 40.000 de euro!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter