OFICIAL Aceasta este masina anului 2020 in Romania!

Asociatia Presei Auto a anuntat castigatoarea concursului "Masina anului 2020 in Romania".

Peugeot 208 a castigat titlul de "Masina anului 2020 in Romania", intr-o ancheta a Asociatiei Presei Auto, fiind pentru prima oara cand prestigiosul premiu este castigat de Peugeot.

Noul Peugeot 208 a castigat titlul dupa o finala in care s-a aflat in competitie cu alte cinci modele: Opel Corsa, Renault Clio, Kia XCeed, Skoda Kamiq si Toyota Corolla. Masina celor de la Peugeot a obtinut 200 de puncte, cu aproape 70 mai multe decat masina de pe locul secund, Kia XCeed. Locul al treilea a fost ocupat de Opel Corsa, cu 119 puncte. Cele sase modele selectate pentru finala au fost alese din peste 30 de modele care au fost lansate anul acesta pe piata din Romania.

In stabilirea castigatoarei au fost luate in calcul mai multe criterii, precum design, dotari, pret, manevrabilitate, dinica, siguranta si deplasarea pe drumurile publice.

“Castigarea titlului de Masina Anului 2020 in România este o onoare si o recunoastere reala pentru noul model Peugeot 208. Aceasta recunoastere vine intr-un moment important al marcii. Odata cu lansarea noului Peugeot 208, marca Peugeot face un pas important in fata prin tranzitia catre vehicule cu emisii reduse.”, a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors, importator oficial Peugeot in Romania.

Pretul noului Peugeot 208 porneste de la 12.800 euro, cu TVA inclus, oferta corespunzatoare versiunii Active PureTech 75.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter