Oferta SpecialeÂ… pentru Ferrari 458 Italia!

Salonul Auto de la Frankfurt va fi, cu siguranta, gazda multor surprize extrem de placute pe care producatorii de autovehicule le pregatesc deja. Ferrari nu se dezice si anunta ceva… special!

Ferrari 458 Speciale este noua bijuterie cu un motor V8 de 4.5 litri, avand 605 cai putere si dezvoltand un cuplu de 540 NM. Motorul are cea mai mare putere litrica din lume, ocupand astfel primul loc printre toate propulsoarele de serie construite vreodata.

458 Speciale are diverse imbunatatiri precum flapsurile controlate electronic, anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 si este mai usor cu 90 de kilograme fata de 458 standard, avand 1.290 de kilograme.

Toate acestea ii asigura un nivel de performanta ridicat, cautat si apreciat de clientii fideli ai Ferrari. Masina poate atinge 100km/h in doar trei secunde, in timp ce 200 km/h sunt atinsi in 9.1 secunde.

Sistemul Side Slip Angle Control cu care este dotat Ferrari 458 Speciale are capacitatea de a analiza unghiul de derapaj al masinii pentru a-l putea corecta rapid si a distribui cuplul motor intre roti pentru atingerea valorii dorite.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter