Nu vrem sa construim autostrazi? Doar 15 km din 90 km planificati au fost gata in 2017. Ce promite Guvernul pentru anul viitor

Anul acesta trebuiau sa fie dati in folosinta 90 de km de autostrazi, insa asa cum ne-am obisnuit de ani de zile au fost terminati doar 15 km, pe lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva. Pentru 2018 avem promisiuni ca vor fi gata 157 de km.

In luna noiembrie a acestui an au fost receptionati inca 8,7 km de autostrada, pentru sectorul Gilau – Nadaselu. Acest sector va fi insa deschis circulatiei doar anul viitor, dupa finalizarea lucrarilor incepute tot in 2017 la podul care va traversa Somesul Mic, in continuarea A3, spre Campia Turzii.

Lucrarile la acest pod stagnau inca de la rezilierea contractului cu Bechtel, pe Autostrada Transilvania. Prin noua strategie de abordare a proiectelor, adoptata in 2017, CNAIR SA a reusit sa deblocheze documentatia si sa semneze in luna octombrie anul acesta contractul, cu un antreprenor care a reluat lucrarile. Se estimeaza astfel ca acest obiectiv va fi deschis circulatiei in luna august a anului viitor.

Citeste continuarea articolului pe Wall-street.ro!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter