Noul Flying Spur a ajuns in showroom-ul Bentley Bucuresti

Showroomul Bentley Bucuresti are de la mijlocul lunii februarie un nou oaspete de seama, si anume a treia generatie de Grand Tourer de lux cu patru usi de la Bentley.

2020 Bentley Flying Spur W12

Asa cum probabil ca v-ati dat seama deja, este vorba despre noul Bentley Flying Spur, un model care imbina calitatile unei berline sportive cu rafinamentul unei limuzine de lux. Din punct de vedere tehnic, bolidul este cu o versiune imbunatatita a renumitului motor W12 cu capacitate de 6.0 litri. Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte si cu dublu ambreiaj, treptele de viteza putand fi schimbate acum si mai rapid!

Propulsorul in cauza este capabil sa dezvolte nu mai putin de 626 de cai putere si un cuplu maxim de 900 Nm. In aceste conditii tehnice, cifrele de performanta sunt cat se poate de buna. Spre exemplu, vorbim despre o voteza maxima care poate ajunge pana la nu mai putin de 333 km/h. In plus, acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in numai 3.8 secunde, ceea ce este impresionant.

Ei bine, daca va numarati printre cei care va doriti sa admirati pe viu acest model, trebuie sa stiti ca o puteti face acum in cadrul showroom-ului Bentley de la Bucuresti. Modelul expus in capitala Romania are culoarea exterioara Hallmark, aceasta fiind cea mai noua dintre cele 16 nuante de argintiu si gri disponibile pe un model Bentley.

La interior, modelul expus la Bucuresti este captusit integral cu cea mai fina piele, de culoare Cricket Ball, selectata manual de artizanii din cadrul Bentley. Tot la interior mai regasim o consola centrala eleganta care gazduieste un ecran tactil personalizabil cu o diagonala de 12.3 inci.

De asemenea, primul display rotativ din industrie este si el disponibil pe noul Flying Spur. Cu o simpla apasare a butonului de pornire a motorului, sectiunea de furnir din mijlocul panoului de bord se roteste, dezvaluind un ecran tactil cu dimensiuni de 12.3 inci si afisand trei spatii digitale personalizabile.

Cea de-a doua parte a ecranului dezvaluie trei cadrane elegante, analogice, care indica temperatura exterioara, o busola si un cronometru. In cele din urma, cea de-a treia fata lasa clientii sa se bucure pur si simplu de furnirul din lemn care este prezent peste tot in habitaclu. In cele din urma, mai trebuie mentionat ca bolidul expus la Bucuresti in cadrul showroom-ului Bentley este prevazut cu un plafon panoramic de sticla, care se intinde pe intreaga lungime a acoperisului.

Daca sunteti curiosi si care este pretul acestui model expus in cadrul showroom-ului Bentley de la Bucuresti, trebuie sa va spunem ca nu este deloc unul mic. Mai exact, vorbim despre un pret de nu mai putin de 228.699 de euro, la acesta urmand sa se adauge si TVA.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter