Noul Civic Tourer vine cu un sistem de amortizoare adaptive

Honda a confirmat ca primul Adaptive Damper System va fi introdus pe noul Civic Tourer , setat pentru a fi lansat in Marea Britanie in 2014.

Este pentru prima data cand un sistem de amortizoare adaptive pentru puntea spate va fi aplicat unui model de serie. Noul sistem are trei setari: confort, normal si dinamic- toate acestea au fost dezvoltate pentru a spori stabilitatea si confortul pentru diferite conditii de a conduce pe care noul Civic Tourer este probabil sa le prezinte.

“Prin introducerea tehnologiei sub acest format, ne asteptam ca astfel, multi clienti sa aiba posibilitatea de a experimenta beneficiile acestui sistem avansat”, a declarat Adrian Killham, Large Project Leader. Noul Civic Tourer a fost conceput si dezvoltat in Europa, permitandu-i echipei europene Honda R&D sa stabileasca procesul de design creativ si tehnic.

De-a lungul dezvoltarii, membrii echipei au mizat pe experienta acumulata pentru a raspunde cerintelor si asteptarilor pe care le au clientii din Europa, iar astfel, au testat masina in unele dintre cele mai dure si diverse conditii de conducere.

Noul Civic Tourer va fi construit in Marea Britanie, la unitatea de productie Honda din Swindon. Masina va fi prezentata la Frankfurt Motor Show in septembrie 2013, inainte de a fi lansata la inceputul anului 2014.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter