Noul BMW M5, lux si siguranta pe patru roti

Nimic nu se compara cu experienta de a conduce un sedan de inalta performanta, BMW M5. In paralel cu lansarile noilor modele de la BMW (Seria 5 Sedan, Seria 5 Touring si Seria 5 Gran Tourismo), celui mai de succes model de la BMW M GmbH, i se face o revizuire detaliata.

La lansarea din iulie, BMW M5 va fi disponibil in mai multe culori exterioare: Pure Metal Silver, Pyrite Brown metallic, Frozen Blue metallic dar si in alte culori din gama Bmw Indiviual. Sistemele inovatoare de asistenta a conducatorului auto si serviciile de mobilitate optimizeaza siguranta si confortul in timpul sofatului.

In plus, automobilul este dotat cu o camera video montata in zona parbrizului, care inregistreaza vehiculele si pietonii, pentru a oferi soferului semnale de avertizare acustice si vizuale, daca este detectat un potential de coliziune. In situatii critice, este activat automat sistemul de franare.

Noua optiune de divertisment on-line permite accesul la o baza de date de muzica care contine aproximativ 12 milioane de melodii.

Design Exterior

Mai mult, fata de farurile xenon standard, exista acum optiunea de faruri adaptive cu LED-uri care emit o lumina alba deosebit de puternica, generata de o pereche de unitati de LED-uri situate pe orizontala in mijlocul fiecarui inel de lumina.

O caracteristica standard la BMW M5 este noul design al stopurilor cu LED-uri izbitor de subtiri care genereaza un contrast puternic pe timp de noapte.

Design Interior

Interiorul sedanului a castigat de asemenea volum in compartimentul de depozitare aflat sub cotiera din consola centrala.

Ecranul de control al sistemului de operare iDrive are acum ornamente cromate pe partile laterale.

De asemenea, sistemul dispune de optiunea touch-sensitive care ii permite conducatorului auto sa tasteze caracterele atunci cand programeaza o noua destinatie.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter