Noua generatie Mercedes-Benz Clasa C va fi lansata in 2020

Noua generatie Mercedes-Benz Clasa C va fi lansata in 2020

Inceputul anului trecut ne aducea in prim plan noile modele Mercedes-Benz Clasa C facelift, acestea fiindu-ne prezentate cu cateva modificari minore de ordin estetic si tehnologic. Clasa C este unul dintre cele mai importante modele din gama celor de la Mercedes, drept pentru care se bucura de o atentie sporita. In conditiile in care vorbim despre un model care asigura cifrele bune sau mai putin bune de vanzare ale producatorului german, este normal ca acesta sa primeasca odata la ceva timp diverse update-uri. Ei bine, acum nu mai vorbim despre un facelift, ci chiar despre o noua generatie, care urmeaza sa fie lansata in 2020.

Pana la acest moment nu sunt cunoscute prea multe informatii despre surprizele pe care ni le pregatesc cei de la Mercedes in acest sens, avand in vedere ca mai este ceva pana ce aceasta noua generatie va fi lansata. Insa, noile prototipuri au fost deja surprinse in timpul sesiunilor desfasurate in conditii de iarna in ultima perioada, ceea ce inseamna ca am putut vedea cateva dintre detaliile cu care aceste noi modele vor veni. Asadar, va invitam sa ramaneti alaturi de noi si in randurile urmatoare pentru a afla toate detaliile ce sunt cunoscute pana acum in legatura cu viitoarele modele Clasa C!

Conform fotografiilor care au putut fi vazute, noile modele Clasa C de generatie noua nu vor veni cu modificari prea mari de ordin estetic. De asemenea, se pare ca noua generatie va aduce cu sine niste dimensiuni ceva mai mari, in special in cazul lungimii si a ampatamentului. Totodata, conform informatiilor care au aparut pe piata pana la ora actuala, noile modele au primit si o serie de accesorii noi de caroserie, accesorii care au rolul de a imbunatati aerodinamica masinii.

Mergand mai departe catre habitaclu, va putem spune ca producatorul german pregateste o versiune actualizata a sistemului MBUX - Mercedes-Benz User Experience. De asemenea, plansa digitala de bord, care contine instrumentarul si ecranul central, ar urma sa fie inspirata de cea oferita la ora actuala pe Clasa A.

Din punct de vedere tehnic, stim la acest moment doar ca cei de la Mercedes pregatesc si o serie de unitati cu sistem hibrid de motorizare. De asemenea, mai stim si ca noile modele Clasa C vor beneficia si de versiunile semnate de specialistii de la divizia de performanta AMG. Ramane ca mai multe informatii din punct de vedere al motorizarii sa fie facute publice in perioada care urmeaza!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter