Noua generatie Mercedes-Benz SL va veni in 2021 si va fi dezvoltata de divizia AMG

Noua generatie Mercedes-Benz SL va veni in 2021 si va fi dezvoltata de divizia AMG

Lansarea viitoarei generatii Mercedes-Benz SL este programata sa aiba loc tocmai in anul 2021, insa asta nu inseamna ca informatiile incep deja sa circule pe aceasta tema. In primul si primul rand, trebuie sa ne bucuram ca producatorul german a decis in cele din urma sa continue dezvoltarea unei noi generatii pentru modelul SL. Apoi, trebuie sa spunem ca viitoarea generatie SL va fi dezvoltata de specialistii din cadrul diviziei AMG, drept pentru care sperantele noastre incep sa fie din ce in ce mai consistente. Noile modele SL de generatie noua vor fi pregatite in paralel cu viitoarea generatie AMG GT!

Vestea conform careia cei de la AMG se vor ocupa de noile modele Mercedes-Benz SL bucura, fara doar si poate, pe multi dintre fanii producatorului german. In actualele conditii, cu totii ne gandim ca vom vedea o noua generatie mult mai sportiva in comparatie cu actuala versiune pe care o cunoastem. Asadar, nu va fi o surpriza pentru nimeni daca zvonurile in aceasta directie vor incepe deja sa circule in urmatoarea perioada! Totusi, pana la acest moment nu avem prea multe informatii oficiale avand in vedere ca ne despart mai bine de doi ani de momentul lansarii!

Atat modelele SL de generatie noua, cat si noile modele AMG GT vor fi construite avand la baza platforma MSA - Modular Sports Architecture. Primele informatii care au aparut deja ne lasa sa credem ca vom avea in cele din urma o gama electrificata de motorizari. In acest sens, Tobias Moers, seful diviziei Mercedes AMG, a facut cateva declaratii extrem de interesante. Mai exact, acesta a transmis recent ca “dupa anul 2021, nu va mai exista niciun model dezvoltat de divizia AMG care sa nu integreze un sistem electrificat de propulsie”. De asemenea, Tobias Moers a atras atentia si cu privire la faptul ca “versiunile cu sisteme hibride vor deveni din ce in ce mai importante” in anii care urmeaza!

Conform zvonurilor care au inceput deja sa circule pe acest subiect, noua generatie SL ar putea duce la eliminarea din gama a versiunilor Clasa S Cabrio si Clasa S Coupe. De asemenea, informatiile aparute pana la aceasta clipa ne indica si faptul ca cei de la AMG se gandesc cel mai probabil la o motorizare V8 pentru aceasta noua generatie, o versiune echipata cu un propulsor V12 fiind greu de crezut ca face parte din planurile germanilor. Insa, ramane de vazut ceea ce se va intampla in perioada urmatoare, pana in 2021 mai fiind destul timp!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter