Asa arata noua generatie Audi Q7! In versiune digitala...

Pentru o versiune de mijloc de viata a unui model, trebuie sa recunoastem ca schimbarile la noul Audi Q7 sunt destul de semnificative.

Din motive pe care le intelegem, in acest moment, in portofoliul modelelor SUV de mari dimensiuni, toata atentia pietei este indreptata catre noul Q8, dar nu trebuie sa uitam nici de versiunea Q7 pe care o are la baza, care face pasul catre o noua generatie.

Am vazut deja prototipuri ale acestui SUV de dimensiuni generoase, asa ca o companie digitala din Rusia a decis sa scape la camuflajul modelului si sa afle mai multe despre stilistica si evolutia noii generatii Q7.

Chiar daca mare parte din caroserie a ramas la fel, noul Q7 va beneficia de doua noi bare, atat pe fata cat si pe spate. Cele mai importante schimbari la noul SUV cu trei randuri de scaune pot fi gasite pe partea frontala, unde ne intalnim cu o grila mai mica si faruri complet refacute, oarecum pe linia celor mai recente modele Audi.

Dealtfel, producatorul nu a modificat doar formele, dar a lucrat si la partea grafica, astfel ca, si gratie formei noilor lummini de zi LED, modelul are o imagine mult mai proaspata.

Acelasi lucru se intampla si pe partea din spate, unde stopurile inghesuite de pe actualul Q7 vor fi inlocuite cu unele mai subtiri, care se folosesc de acelasi model intalnit pe faruri. Imaginile gandite de compania din Rusia ne prezinta si o bara cromata care conecteaza cele doua faruri, astfel ca masina pare mai lata si mai impozanta.

Ramane de vazut daca aceasta va exista si pe modelul real sau Audi se va folosi de o banda luminoasa pe toata latimea modelului, ca pe Q8, A8 sau A7 Sportback.

In cabina, suntem extrem de curiosi daca ecranul MMI sub forma de tableta va face loc unui display touch integrat ca pe modelele de care vorbeam mai devreme. E posibil sa se intample chiar ca producatorul sa pastreze actualul ecran de pe Q7, chiar daca acesta pare invechit pe langa cel al mai sportivului Q8.

Ne asteptam ca noua generatie Q7 sa fie prezentata oficial spre finalul acestui an, in timp ce mai seriosul SQ7 diesel va fi lansat in 2020.

Nu va lipsi, speram, nici versiunea RS Q7, mai ales ca divizia Audi Sport vrea sa-si extinda portofoliul SUV. In plus, ar avea sens ca aceasta sa existe si sa se alature noului RS Q8, cu motorizari TFSI sau TDI, in functie de regiune.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: kolesa.ru

Newsletter