Noua generatie Audi A3 va fi prezentata in 2019

Audi A3 reprezinta in continuare unul dintre modelele din portofoliul producatorului german care se bucura de succes in randul soferilor. Se preconizeaza ca noua generatie va fi prezentata pe parcursul anului viitor, ajungand efectiv pe piata abia in 2019.

Asa cum probabil multi dintre noi se asteptau deja, modelele noii generatii vor prelua o serie importanta de elemente pe care le regasim in momentul actual pe modelele A4. Dar haideti sa ne uitam mai atenti la noutatile pe care ni le pregatesc cei de la Audi si sa descoperim ce surprize ne aduce viitoarea generatie A3!

Chiar daca multi dintre noi ne asteptam ca viitoarele modele A3 sa se inspire intr-o anumita masura de la noua generatie A4, acum avem si confirmarea acestui fapt venita dinspre o publicatie de specialitate de notorietate. Printre elementele preluate de la noua generatie A4 se pare ca s-ar numara si sistemul Virtual Cockpit cu ecranul sau LCD cu dimensiuni generoase de 12.3 inci. De asemenea, este probabil ca noile modele sa beneficieze de un sistem de incarcare wireless a smartphone-urilor.

Un alt lucru pe care l-am aflat de curand este acela ca noua generatie A3 va fi dezvoltata avand la baza platforma MQB a celor de la Volkswagen, ceea ce inseamna ca modelele viitoare vor beneficia de un ampatament ceva mai mare. Asta se traduce printr-un spatiu mai generos de care se vor putea bucura pasagerii noii generatii A3. Un punct imbucurator la care cei de la Audi au tinut sa aduca imbunatatiri pentru aceasta noua generatie, confortul oferit fiind unul dintre obiectivele principale ale producatorului german.

Cu privire la unitatile de motorizare care vor fi adoptate pentru aceste viitoare modele A3, nu se stiu foarte multe lucruri pana in momentul de fata. Cert este ca platforma pe care am mentionat-o mai devreme permite o intreaga varietate de solutii tehnice care pot fi adoptate de catre cei de la Audi. De asemenea, se pare ca versiunea plug-in hybrid Audi A3 e-tron va fi disponibila in continuare. Un punct nou pe ordinea de zi pe care este posibil ca reprezentantii constructorului german sa ni-l propuna este cel al unui model micro-hibrid, model care ar urma sa fie echipat cu un sistem de propulsie pus la punct de cei de la Volkswagen.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa asteptam aproapierea momentului lansarii pentru a afla mai multe detalii. Totodata, va putem spune si ca modelele Audi S3, respectiv Audi RS3 vor ajunge pe piata abia dupa anul 2020.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter