Noua Dacia Sandero, surprinsa sub camuflaj pentru prima oara in Romania

Noua Dacia Sandero, surprinsa sub camuflaj pentru prima oara in Romania

Dacia Sandero III este una dintre cele mai asteptate masini la noi in tara.

A treia generatie Dacia Sandero este asteptata cu sufletul la gura de romani si europeni deopotriva. Una dintre cele mai vadute modele din ultimii ani pe plan european, Sandero a cunoscut o scadere drastica a comenzilor in ultimele luni. Insa noua generatie promite sa schimbe lucrurile.

Dupa ce a fost surprinsa sub camuflaj in mai multe randuri in Spania si in Germania, mult asteptatul model produs la Mioveni a ajuns acum si in Romania. Un sofer a intalnit modelul pe autostrada Sibiu-Deva, iar imaginile au fost publicate de colegii de la promotor.ro.

Imaginile nu fac lumina in vreun fel in ceea ce priveste designul viitorului model, insa daca randarile aparute in ultima perioada in presa de specialitate sunt cat de cat aproape de adevar, trebuie sa ne asteptam la un revitalizare totala a modelului. Vorbim despre o noua grila fata, un nou model al capotei, dar si un spate mai rotunjit si stopuri noi-noute.

Noutati asteptam si din punctul de vedere al motorizarii, pentru ca noua generatie va fi construita pe platforma CMF-B a celor de la Renault, care permite inclusiv o motorizare hibrida. Pana atunci, trebuie sa asteptam insa si o versiune GPL, precum si noul motor 1.0 in trei cilindri, care vine sa inlocuiasca vechiul motor 0.9 pe benzina.

VIDEOCLIPUL ZILEI