Nissan Leaf, cea mai vanduta masina electrica in Romania dupa ce a fost introdusa in Programul Rabla Plus

Nissan Leaf a devenit cea mai vanduta masina electrica in Romania in primele patru luni ale lui 2019 cu 53 de unitati, la doar cateva zile saptamani distanta de la startul programului Rabla Plus, cel care a generat o crestere de 52% a numarului de masini electrice vandute in tara noastra.

Vanzarile de masini electrice au crescut semnificativ in aprilie pe piata auto  din Romania, acest lucru fiind datortat startului programului Rabla Plus. Clientii pot beneficia de bonusuri de 45.000 de lei, aproximativ 10.000 de euro, fara sa mai fie nevoie sa isi caseze vechea masina.

Nissan Leaf a dat lovitura dupa ce a intrat in programul Rabla Plus si a ajuns la 53 de unitati comercializate in primele patru luni ale anului. In primele trei luni, Nissan Leaf s-a vandut doar in 12 unitati pe teritoriul Romaniei.

Modelul Leaf a devenit cea mai vanduta masina electrica din Romania in primele patru luni ale anului, in conditiile in care Volkswagen si Smart au avut beneficii modeste de pe urma programului  Rabla Plus in 2019.

Volkswagen se claseaza pe locul 2 in topul marcilor cu 43 de unitat e-Golf si e-Up, in timp ce Smart completeaza podiumul cu 40 de unitati cu Smart Fortwo si Smart Forfour. BMW a ajuns la 25 de unitati i3 si este urmat de Renault cu 17 unitati Zoe.

Piata masinilor electrice este intr-o crestere important si a ajuns la 52,1% la nivelul primelor patru luni ale anului, la 184 de unitati, dupa ce in primele trei luni cresterea a fost de doar 5% inainte ca programul Rabla Plus sa fie pornit.

Newsletter

Whatsapp