Nissan GT-R primeste mici modificari pentru anul 2014

Nissan a prezentat la Tokyo nu doar modelul Nismo GT-R ci si noul model 2014 GT-R, ce va putea fi comandata in Japonia incepand cu 2 decembrie. Noul model ofera o calatorie mai lina, perfectionata ce ridica nivelul de referinta al confortului.

Cum era de asteptat, modelul vine cu o serie de imbunatatiri, suspensia reglata cu precizie, cauciucuri standard Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT, sistem de franare calibrat si precizia directiei ce opereaza la nivel inalt.

In ceea ce priveste aspectul exterior, inoveaza prin farurile de mare intensitate si consum redus de energie, construite cu noua tehnologie multi-LED.

Cu noul sistem de iluminare fata adaptiv (SFA), masina permite adaptarea automata la conditii variabile de utilizare a luminii farurilor. In spate, regasim aceleasi faruri rotunde caracteristice care formeaza acum cercuri complete de lumina.

O noua culoare: Gold Flake Red Pearl este disponibila si, cum sugereaza si numele sunt inserati fulgi minusculi aurii, de sticla, in vopseaua rosie, creand un efect spectaculos.

Imbunatatirile optionale includ spoilerul spate din fibra de carbon, atasata unui porbagaj din acelasi material, economisind astfel din greutate.

La interior, volanul se remarca prin selectia finisajului din piele, iar scaunele de piele sunt infrumusetate prin imbinarile de cusaturi. Sunt disponibile trei variante de culoare la alegere pentru interior, inclusiv o optiune noua galben-pal.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter