Nissan GT-R Gentleman Edition, pentru domni rafinati

Nissan GT-R a intrat in cel de-al cincilea an de fabricatie si este mai mult ca oricand un model de referinta in randul supermasinilor. Cu peste 500 de unitati vandute numai in Franta, este clar ca este si un succes comercial. Varfurile de gama, editiile Black si Premium, sunt cele mai vandute.

Si ca sa fie si mai sportive, ele au fost innoite. Editia Black va avea o linie interioara in care predomina rosul si doua nuante de piele neagra, care se imbina perfect cu scaunele de culoare rosie Recaro. O noua optiune este pachetul V, care vine cu jante foarte usoare si un spoiler de carbon, dar este improspatata si versiunea Track. Acesta este singurul pachet care impune ca masina sa nu mai aiba si scaunele din spate.

In plus, scaunele sport Recaro din carbon si cu piele neagra sunt coborate cu 15 mm, iar reglajele sunt manuale, nu electrice. Pachetul Design include in continuare un sistem de esapament din titan, spoiler din carbon si un sistem audio Bose, iar culoarea Ultimate Silver este inca disponibila pentru toate variantele. Celelalte culori opace disponibile sunt Squale Grey, Black Metal, White Lunar Racing Blue si Vibrant Red.

Insa versiunea suprema este GT-R Egoist, un model care este construit manual si numai la comanda. Va exista si editia super-limitata Gentleman (pentru domni), din care vor fi construite doar 10 masini. Acest model va fi destinat celor care cauta o supermasina rafinata, ultra-exclusivista.

GT-R Egoist este disponibil doar in culoarea Grey Squale, iar la interior predomina pielea vopsita in culoarea chihlimbarului si in rosu. Discret, aceste modele vor purta o emblema specifica pe aripi, iar o placuta cu numarul de serie al fiecarei masini va fi montata pe bord.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter