Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo este, probabil, cel mai frumos concept al brandului

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo a fost prezentat mai intai ca o masina virtuala, creata de o echipa de tineri designeri pentru celebrul joc Gran Turismo. Si pentru ca masina a avut, inca de la primele imagini date publicitatii, un potential imens, ea a devenit realitate.

Concept 2020 Vision Gran Turismo a fost produsa cu ajutorul unei echipe de ingineri de la Nissan Technical Center din Atsugi, Japonia. Mai apoi superbul bolid ne-a fost prezentat oficial, ca o masina concept, la Londra, la Goodwood Festival of Speed in anul 2014. In istoria sa de peste 80 de ani compania Nissan a tinut mereu sa isi urmeze instinctele de a produce masini sport.

Nissan a reusit, spun specialistii, in mod special in masinile GT cu un punct de interes pe Gran Turismo, sa creeze o imagine de brand unic prin atingerea unor performante imbatabile echilibrate totodata prin utilitatea de zi cu zi.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo este o masina radicala, asa cum putem sa observam cu usurinta si are un aspect spectaculos in primul rand prin culoarea speciala, Fire Knight Red. Grila din fata poarta semnatura de design V-Motion iar in partea din spate schimbarile sunt majore: un difuzor de aer ocupa cea mai mare parte a portiunii de jos, in timp ce pe mijloc masina este un pic mai ridicata si pare ca este pregatita de curse.

Stopurile din spate au un look futurist si ne dau senzatia ca masina este propulsata de combustibil pentru rachete, nu pe benzina. In ceea ce priveste motorizarera, inca nu avem nici un detaliu, dar jurnalistii de peste hotare sunt de parere ca masina are un motor la fel de puternic precum aspectul. In plus, ea trebuie sa se ridice la asteptarile masinilor din Gran Turismo, nu-i asa? Nu de alta dar specialistii de la Nissan ne-au obisnuit cu masini concept extraordinare in ultimul timp.

Amintim aici doar de Nissan GT-R, care a fost prezentata cu mare fast la Salonul Auto de la New York. Noul Nissan GT-R are acelasi look sportiv cu care ne-a obisnuit dar prezinta cateva imbunatatiri de ordin vizual. Capota si grila frontala sunt restilizate, farurile sunt integrate in gurile de aerisire iar in interior scaunele sport ofera un confort sporit in timp ce panoul de bord a fost modificat aproape complet.

Daca toate cele de mai sus v-au atras atentia va provocam acum sa ne spuneti parerea voastra: este sau nu Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo, cel mai frumos concept al lor? Noi, cu siguranta, putem afirma asta!

Newsletter

Whatsapp