2020-01-25 Nissan are un nou vicepresedinte la uzina de asamblare din Smyrna

Nissan are un nou vicepresedinte la uzina de asamblare din Smyrna

Noul vicepresedinte al uzinei de asamblare Nissan din Smyrna a fost numit astazi in functie. Un veteran in companie, Randy Knight a reusit sa acumuleze o vasta experienta de conducere a productiei in cei 30 de ani in care a ramas fidel celor de la Nissan.

Astfel, din functia de director logistica si productie, devine conducatorul intregii fabrici, inlocuind-o pe Susan Brennan. Reprezentantii Nissan declara ca Brennan, fost cercetator famaceutic cu un MBA la activ, a parasit Nissan pentru "žalte oportunitati de cariera in afara companiei", insa acestia refuza sa ofere mai multe detalii.

Brennan, care anterior a fost directorul Ford responsabil cu productia pe plan mondial, a condus dezvoltarea capacitatii de productie si intreg procesul de dezvoltare al autoturismelor Nissan in 2013.

In ultimele 12 luni, uzina din Smyrna a lansat productia modelului Nissan Leaf, a inceput fabricarea modulelor pentru bateriile litiu-ion, a demarat in America productia in serie a modelului Rogue si a lansat o noua generatie de modele Pathfinder, care conform asteptarilor se va vinde si mai bine decat modelul anterior.

Nissan a modificat de asemenea si programul de lucru, acesta extinzandu-se, muncitorii lucreaza acum in trei ture, compania crescand numarul angajatilor la 7000, de la 4000 de muncitori initial cand Brennan s-a alaturat companiei, in 2008.

Pe langa gestionarea uzinei de la Smyrna, Brennan si-a petrecut 5 ani realizand activitati de cercetare in chimie, biologie si in domeniul farmaceutic. Activitatea sa include chiar si un studiu de cercetare a cancerului la san. Recent, ea spunea ca ritmul intens de munca la fabrica din Smyrna din ultimele luni era foarte riguros incat abia a avut timp sa-si dea demisia, glumeste Brennan.

Knight, care a detinut pozitii in conducerea fabricii, controlul gestiunii, planificarea productiei si dispozitia materialelor va ocupa o pozitie din top management-ul companiei in aceasta perioada in care Nissan cauta dezvoltarea volumelor de productie. Compania se bazeaza pe o productie cat mai mare a noilor modele Rogue si Pathfinder pentru dealerii sai.

Videoclipul zilei
PNEURILE UZATE SUNT PERICULOASE? CARE SUNT RISCURILE?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter