Nissan are un nou vicepresedinte la uzina de asamblare din Smyrna

Noul vicepresedinte al uzinei de asamblare Nissan din Smyrna a fost numit astazi in functie. Un veteran in companie, Randy Knight a reusit sa acumuleze o vasta experienta de conducere a productiei in cei 30 de ani in care a ramas fidel celor de la Nissan.

Astfel, din functia de director logistica si productie, devine conducatorul intregii fabrici, inlocuind-o pe Susan Brennan. Reprezentantii Nissan declara ca Brennan, fost cercetator famaceutic cu un MBA la activ, a parasit Nissan pentru "žalte oportunitati de cariera in afara companiei", insa acestia refuza sa ofere mai multe detalii.

Brennan, care anterior a fost directorul Ford responsabil cu productia pe plan mondial, a condus dezvoltarea capacitatii de productie si intreg procesul de dezvoltare al autoturismelor Nissan in 2013.

In ultimele 12 luni, uzina din Smyrna a lansat productia modelului Nissan Leaf, a inceput fabricarea modulelor pentru bateriile litiu-ion, a demarat in America productia in serie a modelului Rogue si a lansat o noua generatie de modele Pathfinder, care conform asteptarilor se va vinde si mai bine decat modelul anterior.

Nissan a modificat de asemenea si programul de lucru, acesta extinzandu-se, muncitorii lucreaza acum in trei ture, compania crescand numarul angajatilor la 7000, de la 4000 de muncitori initial cand Brennan s-a alaturat companiei, in 2008.

Pe langa gestionarea uzinei de la Smyrna, Brennan si-a petrecut 5 ani realizand activitati de cercetare in chimie, biologie si in domeniul farmaceutic. Activitatea sa include chiar si un studiu de cercetare a cancerului la san. Recent, ea spunea ca ritmul intens de munca la fabrica din Smyrna din ultimele luni era foarte riguros incat abia a avut timp sa-si dea demisia, glumeste Brennan.

Knight, care a detinut pozitii in conducerea fabricii, controlul gestiunii, planificarea productiei si dispozitia materialelor va ocupa o pozitie din top management-ul companiei in aceasta perioada in care Nissan cauta dezvoltarea volumelor de productie. Compania se bazeaza pe o productie cat mai mare a noilor modele Rogue si Pathfinder pentru dealerii sai.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter