Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unitati vandute

Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unitati vandute

Anul 2013 aducea pe piata auto japoneza modelul Outlander PHEV al celor de la Mitsubishi, acesta fiind privit la acea vreme drept o propunere destul de indrazneata a acestora. Initial, modelul a fist disponibil exclusiv pe piata auto nipona, insa in cele din urma a devenit disponibil la nivel global.

Ei bine, la aproape sase ani de la lansarea pe piata, Outlander PHEV reuseste sa atinga un prag important in materie de vanzari. Mai exact, cei de la Mitsubishi au anuntat de curand ca Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unitati vandute in toata aceasta perioada.

Asa cum stim deja cu totii, Outlander PHEV este la ora actuala un model extrem de apreciat pe pietele pe care activeaza, cifrele de vanzari obtinute stand drept dovada in acest sens. Mai mult decat atat, Outlander PHEV a devenit cel mai bine vandut model plug-in hybrid din lume in anul 2018, ceea ce nu este deloc putin. Totodata, incepand cu anul 2015, Outlander PHEV este cel mai bine vandut model de acest tip pe plan european. Spre exemplu, in anul 2018, Outlander PHEV a avut aproximativ 24.000 de clienti de pe Batranul Continent!

Mitsubishi Outlander PHEV este disponibil si in tara noastra, avand un pret de pornire de aproape 50.000 de euro. Daca ne gandim insa la bonusul pe care il acorda statul roman pentru cumpararea unei masini plug-in hybrid prin intermediul Programului Rabla, masina poate fi cumparata cu aproximativ 41.000 de euro, ceea ce nu este deloc rau!

Lasand la o parte bonusul mentionat mai devreme, pretul acesta este posibil si datorita tichetului Rabla in valoare de 6.500 de lei si datorita unui discount pe care il ofera cei de la Mitsubishi, in valoare de 3.500 de euro. Asadar, cei interesati de un astfel de model pot profita cu aceasta ocazie!

Atingerea pragului de 200.000 de modele vandute in cei sase ani de existenta pe piata reprezinta un moment important atat pentru modelul in cauza, cat si pentru segmentul din care face parte.

Daca in urma cu sase ani nu erau foarte multi oameni interesati de un model cu o asemenea echipare tehnica, modelele plug-in hybrid au ajuns acum sa fie considerate destul de interesante printre clientii de pe piata auto mondiala. In primele trei luni ale anului, conform unui raport publicat de DRPCIV, in tara noastra, clientii romani au inmatriculat numai 41 de unitati Outlander PHEV.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter