Mitsubishi Outlander devine Safety Vehicle la Pikes Peak

Mitsubishi Motors America de Nord a anuntat foarte mandra ca a reusit sa redeseneze crossover-ul Outlander 2014. Modelul va fi anul acesta “Official Safety Vehicle” la cursa Pikes Peak International Hill Climb, care incepe astazi.

Cu ajutorul ultimelor tehnologii, cum ar fi pilotul automat adaptabil, senzorul de iesire din banda si altele, cochetul Outlander 2014 cu sapte locuri va reprezenta Mitsubishi in aceasta competitie extravaganta care are loc in Muntii Stancosi din Colorado.

Este vorba despre un traseu lung de 12,4 mile, care are 156 de viraje si care se desfasoara la o altitudine impresionanta, de peste 3.000 de metri. Prima cursa a avut loc in 1916 si este a doua ca vechime dupa Indianapolis 500.

Noul Outlander vine si cu noul sistem de control al tractiunii, Super All-Wheel Control, care asigura o mai buna stabilitate, tractiune si control, adica exact ceea ce trebuie pentru serpentinele de la Pikes Peak.

Mitsubishi Motors va fi si unul dintre principalii sponsori ai competitiei, iar legendarul Mitsubishi Lancer va fi si el “Safety Vehicle”, alaturi de Outlander.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter