MINI e pe placul internautilor

MINI a crescut si mai mult gama de servicii online disponibile pentru masinile sale. Integrarea serviciului Deezer, prin care conducatorii auto pot asculta ce muzica isi doresc, le va permite posesorilor de iPhone-uri sa-si creeze playlist-uri de redare dintr-o lista de 25 de milioane de melodii.

Aplicatia Deezer poate fi accesata gratuit din Apple App si a fost modificata special pentru a putea fi accesata din orice autoturism MINI, cu ajutorul optiunii MINI Connected. Pentru a putea utiliza serviciul, masina trebuie sa fie dotata cu radio MINI Visual Boost sau sistemul de navigatie MINI.

Apoi, conexiunea online prin intermediul iPhone-ului ofera acces la un program audio nelimitat in timpul calatoriei. Mai mult, noul serviciu poate sa le inlocuiasca si pe cele deja existente, cum ar fi MINI Connected web radio function, apps for AUPEO!, Stitcher, Facebook, Twitter si foursquare, Google Search si Send to car.

MINI Connected App include de asemenea functii care sunt special create pentru MINI, ca Driving Excitement, Mission Control, Dynamic Music si MINIMALISM Analyser.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter